samedi 24 mars 2012

Kopie Windows ovladače z jednoho počítače na druhý

Řidič problémy jsou zdrojem nekonečné problémy ve světě Windows. Často budete mít funkční ovladač na jiném počítači, ale nemáte instalační CD už k instalaci na nový počítač.

Nejjednodušší způsob, jak zvládnout toto je nástroj nazvaný DriverMax, který vám umožní zálohovat a obnovovat ovladače. Ještě důležitější je, to vám umožní vybrat konkrétní ovladač, který je nainstalován v systému a exportovat je do složky pro přeinstalaci později nebo jinde.

Můžete použít tento nástroj pro export řidičům buď Windows Vista nebo XP, a ty by mohly i vyzkoušet a používat některé své pracovní doby řidičů XP na Vista, pokud jste byli nuceni. (To se ne vždy funguje)

DriverMax spustit po instalaci, a budete uvedený v příloze tohoto graficky příjemné obrazovka, kde si můžete vybrat "Export řidičů" možnost volby.

image

Budete muset zasáhnout na tlačítko Další se dostanete na seznam ovladačů. To by mělo ukázat, všechny ovladače nainstalované ve vašem systému.

Můžete si vybrat jen konkrétní ovladač, který se snaží přenést, nebo můžete použít Vybrat vše, pokud byste chtěli zálohovat celý seznamu ovladačů (užitečné).

Použijte následující tlačítko a budete přesměrováni na obrazovku, kde si můžete vybrat jak zálohování ovladačů. Pokud jste se pokoušíte přesunout ovladačů mezi počítači, měli byste zvolit možnost exportu do adresáře.

Použijte tlačítko Další znovu a vše je hotovo. Budete mít možnost se přímo otevřít složku s využitím "otevřené těžby Folder".

Tady byste měli vidět složky s vlastní soubory ovladače. To je to, co budete chtít zkopírovat do jiného počítače pomocí USB flash disky.

Na druhém počítači, můžete aktualizovat ovladače pro problémové zařízení, a po zobrazení výzvy na to, jak chcete hledat, stačí si vybrat na "Vyhledat ovladač v počítači" a poté vybrat složku s exportovaného ovladače.

Tyto pokyny jsou poměrně obecné, ale já jsem zjistil, základní zásady, které mají velmi šikovné.

Stáhnout DriverMax z inovačních řešení

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire