dimanche 25 mars 2012

Použití aplikace Outlook 2007 panelu úkolů

Tento článek byl napsán MysticGeekA tech blogger na Jak na to Geek blogy.

Mé oblíbené funkce aplikace Outlook 2007 je nový panel úkolů, který vám ukáže vše, co na vašem talíři, na první pohled. Existuje mnoho funkcí v malý prostor, a tak budeme procházet některé z nich s vámi.

To-Do panelu Možnosti zobrazení

Chcete-li na panelu úkolů, stačí kliknout na View Panel úkolů, a pak si vybrat z normální nebo minimalizována otevřít bar.

V minimalizovaném režimu, To-Do Bar doky na pravé straně Doručená pošta, ale můžete kliknout na malou šipku v horní části rozbalte.

Můžete také klepnout pravým tlačítkem na panel úkolů zvolit, které možnosti, které chcete zobrazit. Chtěl jsem ukázat, kalendáře a seznamu úkolů, ale nechtěl vidět jmenování.

Vytvořit Události přetažením do kalendáře

Pokud si chcete vytvořit schůzku, vše, co potřebujete udělat, je přetáhnout e-mail nebo úkol položku do kalendáře, a otevře okno nové události již identifikován na tento den.

Zjistil jsem tuto funkci jen velmi užitečný.

Přidání nové úkoly rychle

Chcete-li přidat nový úkol, kterým dnes, stačí napsat na hlavním panelu a stiskněte klávesu Enter.

Tento úkol se pak objeví pod Dnes sloupci.

Označení úlohy kompletní

Chcete-li označit úkol dokončit, jednoduše klikněte levým tlačítkem na červenou vlajku. Dalo by se také klepnout pravým tlačítkem na rychlou změnu data splatnosti nebo přidat připomenutí.

Organizování s kategoriemi

Kategorie jsou přiřazeny barvy, takže si můžete vizuálně vidět, že je důležité každé úlohy na první pohled.

Chcete-li upravit seznam kategorií, můžete klepnout pravým tlačítkem myši a vyberte kategorii Všechny kategorie z menu.

Tím se dostanete na obrazovku, kde můžete upravit barvy a názvy kategorií, a ještě lepší můžete přiřadit klávesovou zkratku.

Vznášející se myši na položku seznamu úkolů se zobrazí všechny nejdůležitější informace pro daný úkol. Můžete vidět, že kategorie je "důležité", stejně jako termín, který je jednodušší, než byste museli otevírat každý úkol.

Je tu mnohem víc, co můžete udělat s touto funkcí, jako je co k tomu bar zobrazit pouze dnešní úkoly.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire