jeudi 22 mars 2012

Zobrazit poslední změněné soubory ve Windows Vista

Přemýšleli jste někdy, při poslechu zvuku z vašeho pevného disku mlátí, jaké soubory na mém systému jsou upraveny? Protože jsem si myslel, že v nedávné době, jsem se rozhodla prozkoumat.

Existuje více než jeden způsob, jak jít o to, samozřejmě, ale já si jen podíl dvou nejjednodušších metod s vámi.

Použití Vista hledání

Nejjednodušší způsob, který nevyžaduje žádný další software, je otevřít Vista vyhledávací panel (můžete ťukat do F3, zatímco Windows Explorer je otevřená).

Změna místa do jednotky C:, nebo podle toho řídit se snažíte zkontrolovat, nastavit datum upraven tak, aby dnes, a pak zaškrtněte políčko "Zahrnout neindexované, skryté a systémové soubory".

image

Stiskněte tlačítko Hledat a ujistěte se, že data ve sloupci Změněno se zobrazuje v seznamu. Je-li tento sloupec není ukazovat, budete muset přidat tak, že klepnete pravým tlačítkem myši na záhlaví sloupce oblast výběr více a zaškrtnutím za to.

Můžete pak jen Seřadit podle Datum změny sestupně zobrazit všechny nedávno změněných souborů, který by vám měl přehled o tom, co dělá počítač za vašimi zády.

Pomocí nástroje třetí strany

Jednodušší možností je použít poslední změněné soubory nástroj, který prohledá celý pevný disk a ukazuje jen posledních 100 změněné soubory. Je to tak jednoduché, jak stáhnout a spustit aplikaci.

Není nutné instalovat pro tento nástroj, ale třeba poznamenat, že GUI je trochu potrhlý, a to zejména i když je ve středu vyhledávání.

Stáhněte si poslední změna souborů z file.net

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire