dimanche 25 mars 2012

Snadno Zobrazit zdrojový obsažených souborů ve Firefoxu

Ve světě vývoj webových aplikací, většina z návrhu není stránky HTML už, to už se stěhoval do zahrnovaly CSS a JavaScript soubory. Problém je, že pokud chcete nahlédnout do kódu, že to není opravdu jednoduchý způsob, jak zobrazit ty CSS / JS soubory.

K dispozici je rozšíření tzv. JSView, který vám umožní snadno prohlížet zdroj součástí souboru několika různými způsoby.

Výchozí instalace Použití

Po instalaci rozšíření, uvidíte nové menu s názvem "Zobrazit zdrojový kód stránky - JSView". Bude vám trvat na stejné obrazovce jako pravidelné Zobrazit zdrojový kód stránky dialog ...

image

Nyní, když jste na obrazovce zobrazit zdroj, bude v nabídce Zobrazit obsahovat další položky, které vám umožní rychlý přístup k souborům součástí.

Rychlý přístup Kontextové menu

Otevřete JSView obrazovce Možnosti v nabídce Nástroje a zrušte zaškrtnutí "Zakázat JSView popup menu" položky a přidejte další nabídky na výchozí pravým tlačítkem myši menu.

Budete také chtít vybrat "Zakázat Zobrazit zdrojový kód stránky - JSView" vypnout redundantní JSView položku v menu. Nyní, když klepnete pravým tlačítkem myši na libovolné stránce, můžete rychle získat přístup ke zdroji.

Všimněte si, že pokud chcete, nejvíce minimální zkušenosti, můžete si vybrat zakázat všechny možnosti a jednoduše přístup k funkcím z okna zobrazit zdroj.

Další možnosti

Můžete si také vybrat, zda chcete otevřít v novém okně ...

Nebo zda se má použít externí editor ...

To je opravdu užitečné rozšíření, které se nyní stala součástí mého Vývoj webu Toolkit.

Stáhnout JSView rozšíření od Mozilla Firefox

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire