samedi 31 mars 2012

Síla Outlook 2007 ke stažení Kompletní IMAP položky

Poté, co psal o tom, jak nastavení Gmail IMAP v aplikaci Outlook, Jsem se dostal hodně zpětné vazby od uživatelů, aby přemýšlel, jak aplikace Outlook stahovat celé zprávy místo jen hlavičky. Budete muset procházet spletitý soubor menu, ale je to opravdu velmi jednoduché.

Poznámka: Máte-li 500 milionů zprávy ve složce Doručená pošta Gmail, měli byste přemýšlet o výrazně neumožňuje, protože to bude prostě navždy stáhnout všechny.

Z nabídky Nástroje vyberte Odeslat / přijmout, Odeslat / přijmout nastavení, a pak definovat Odeslat / Přijmout skupiny. Nebo můžete prostě zmáčknout Ctrl + Alt + S klávesová zkratka místo navigace směšné nabídky.

image

To přinese až Odeslat / Přijmout skupiny dialog, který má několik zajímavých možností, které nejsou relevantní. Zvolte tlačítko Upravit místo.

Už tam skoro jsme ... Nyní klikněte na vašem účtu IMAP v levém panelu, a potom v části příjmu poštovních zásilek zvolit buď "Stahování dokončeno položky" nebo "Použít vlastní chování je definováno níže."

Osobně bych doporučil používat vlastní chování a jen stahovat kompletní položky ve složce Doručená pošta. Budete muset vybrat "Stahování dokončeno položku včetně příloh" otočit vypínačem.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire