samedi 31 mars 2012

Dálkově ovládat Někdo Desktop Snadný způsob

Všichni jsme dostali výzvu od některých členů rodiny ptají, proč jejich počítač nepracuje správně. Po hodině řešení potíží po telefonu s nimi, nebo se snaží získat vzdálenou pomoc při práci jsme se rozhodli, že jsme přeskočení na další rodinné setkání, aby se vyhnul požádán o pomoc ... takže musí být lepší způsob ...

Tam je, a nazývá se CrossLoop - zcela zdarma sdílení obrazovky software, který je velmi jednoduché na používání a velmi bezpečné ... jelikož to není povolen po celou dobu. Radila bych instalovat to na svém počítači ještě před tím, než mají problémy, takže budete připraveni.

Ano, je to opravdu to jednoduché

Řekněte osobu, kterou se snaží pomoci otevřít aplikaci a vyberte kartu hostitele. Budou potřebovat, aby vám přístupový kód a potom klepněte na tlačítko Připojit.

image

Zadejte přístupový kód na svou kopii Založen kartu a potom klepněte na tlačítko Připojit. Všimněte si, že prostory jsou určeny pouze pro čitelnost a není nutné.

Dostanou se dialogové říkat jim, že chcete mít kontrolu nad jejich počítači, řekněte jim, aby hit Yes.

Při prvním spuštění se aplikace, budou muset kliknout na tlačítko Odblokovat (pokud jste již nainstalován a nakonfigurován, že pro ně)

Nyní jste řídit jejich pracovní plochu a můžete říct jim, aby se ztratil při odstranění 389 prohlížeče hledání panelů nástrojů jsou instalovány.

Tato aplikace bude fungovat iv případě, že máte firewall, a používá šifrované spojení. Můžete si přečíst více informací o tom, jak to vlastně funguje.

Také je dobré vědět

Můžete kliknout na malou ikonu složky na CrossLoop okna posílat soubory z jednoho počítače na druhý.

Pokud máte rychlost problémy, můžete zmírnit množství barev je uvedeno, který by měl výrazně zrychlit připojení. Klepněte pravým tlačítkem myši na název okna CrossLoop bar a pak vyberte Možnosti připojení:

Můžete si vybrat políčko "Omezit pixelů 8-bit (pro pomalé sítě)", který bude obraz opravdu ošklivý, ale můžete vítr kolem sebe a dělat věci. Já bych použít pouze, pokud máte problémy, ale je dobré vědět, že tam je.

Po skončení prvního zasedání dostanete dialog s výzvou k míru své relace a poskytnout zpětnou vazbu. Pokud vyplníte ho pak půjdu pryč.

Celkově se jedná o skvělou aplikaci pro dělání vzdálené pomoci, mnohem jednodušší než řízení pro váš rodinný příslušník domu a poslouchat jejich příběhy o sekání trávníku na sněhu při chůzi 20 mil do školy ...

Díky našim moderátor Scott poukazovat na tuto aplikaci na mě.

Stáhnout CrossLoop z crossloop.com

Poznámka: Pokud máte problémy s Windows Vista jako hostitele, řešením je vypnutí UAC výzva zatímco ještě opouštět UAC povolena.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire