samedi 31 mars 2012

Klávesnice Ninja: Správa GTD úkoly s Tudumo

Jako Klávesnice Ninja, už jsem byl vždycky velmi nespokojen s možností pro seznam todo, neboť žádný z nich obstarávají nadšence klávesové zkratky ... , až jsem narazil Tudumo, velký malý Windows aplikace, která následuje David Allen je GTD metodiky.The image

Jediný problém s touto aplikací je, že to nebude zdarma, jakmile je to oficiálně povolený. Je to zdarma, zatímco v beta verzi, nicméně, tak se můžete podívat bez placení desetník.

Samotná aplikace je velmi hladká hledá, ale nenechte se zmást ... Je tu spousta dobroty hotkey lze nalézt, počínaje Win + T klávesová zkratka pro uživatele XP, což přinese okno mimo system tray. (Jsem si jistý, že to opravit klíč Vista brzy)

Nejneuvěřitelnější rysem této aplikace je globální Win + Ctrl + T klávesové zkratky, které se objeví otevřít tento malý Quick Add dialog.

Nyní, když máte Váš předmět v seznamu Todo, stačí použít Ctrl + T klávesová zkratka soustředit značky box, který má praktické automatické dokončení výstavby:

Pokud nejste klávesnici ninja, můžete také přetáhnout úkol na jeden z tagů v dolní části okna přiřadit.

Pokud chcete přidat poznámku, použijte Ctrl + Enter klávesová zkratka soustředit poli Poznámky. Můžete použít Ctrl + Enter přidat nový řádek, nebo použijte Enter pro ukončení editace.

Chcete-li přidat termín, použijte klávesovou zkratku Ctrl + D klíč k pop otevřít kalendář, který se můžete pohybovat pomocí šipek. Datum lze nastavit podobně jako u Shift + Ctrl + D.

Pokud chcete najít úkol v seznamu, můžete použít / nebo Ctrl + F klávesové zkratky pop otevření pole Najít, která hledá, jak píšete.

Tato aplikace je prostě skvělá ... Je tu mnohem více funkcí, které se nachází, tak je to stejně stojí mimo kontrolu. (Ujistěte se, a podívejte se na nápovědu)

Stáhnout Tudumo z tudumo.com

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire