lundi 21 mai 2012

Batch Print PDF příloh v aplikaci Outlook

Tento článek byl napsán Sean Tsai, datové sklady odborník a dobrý přítel Jak na Geek

Už jste někdy chtěli vytisknout každou přílohu, kterou obdržíte v krabici Outlook e-mail? Řekněme, že jste si předplatili Hotline, PDF e-mailovou službu a chcete, aby byly tištěny automaticky, stejně jako staromódní fax.

Zde je rychlý způsob, jak dosáhnout, že pokud jste spokojeni s trochou VB (makro) programování.

To, co ukazuje je vytvořit pravidla v aplikaci Outlook a přesuňte příchozí fax e-mailů do samostatné podsložky. Pomocí VB kódu vytvoříme makro spustit tiskovou úlohu proti každému e-mailu v tom, že podsložky, takže není nutné otevírat e-mailové přílohy a vytisknout jednu po druhé.

Krok 1

Vytvořte podsložku s názvem "Batch Tisk ^? Pod ~ AC ^ ^ ^ AMailbox jmenuješ ~ AC ^? V aplikaci Outlook.

Krok 2

Vytvořit pravidlo (z menu Nástroje / Pravidla a oznámení), v aplikaci Outlook, který vypadá takto:

image

Vložte e-mailovou adresu z vašeho fax dodavatele v oblasti ~ AC ^ ^ Aemail@myfaxservice.com. ~ AC ^? V předmětu, místo trvalé text, který je odeslán od fax dodavatele pokaždé (Don ~ AC ^ ^ V vložit do textu, který se bude měnit pravidelně). 3rd pole ~ AC ^ ^ ABatch Tisk ~ AC ^? je podsložka jste právě vytvořili v prvním kroku.

Krok 3

Vytvoření makra VB. Nejprve otevřete editor VB na Nástroje / Makro / Editor jazyka Visual Basic. Měli byste vidět v editoru VB vypadá takto:

Krok 4

Z levé straně okna Project, klikněte pravým tlačítkem myši na položku a Project1 vložit modul s názvem ~ AC ^ ^ ^ AModule1 ~ AC?

Krok 5

Jakmile je vytvořen Module1, zkopírujte níže uvedený kód do okna na pravé straně, jak je uvedeno v kulka # 3.

Public Sub PrintAttachments()     Dim Inbox As MAPIFolder     Dim Item As MailItem     Dim Atmt As Attachment     Dim FileName As String     Dim i As Integer      Set Inbox = GetNamespace("MAPI").GetDefaultFolder(olFolderInbox).Parent.Folders.Item("Batch Prints")      For Each Item In Inbox.Items         For Each Atmt In Item.Attachments             ~Ac^A^A all attachments are first saved in the temp folder C:\Temp.  Be sure to create this folder.             FileName = "C:\Temp\" & Atmt.FileName             Atmt.SaveAsFile FileName             ~Ac^A^A please change the program folder accordingly if the Acrobat Reader is not installed on drive C:             Shell """C:\Program Files\Adobe\Reader 8.0\Reader\acrord32.exe"" /h /p """ + FileName + """", vbHide         Next          Item.Delete  ~Ac^A^Aremove this line if you don~Ac^A^At want the email be deleted automatically     Next      Set Inbox = Nothing End Sub 

Všimněte si, že může být nutné změnit řádek kódu, který volá Acrobat tak, aby odpovídala cestě ve vašem systému.

Krok 6

Nyní je instalace dokončena. Všechny e-maily z vašeho fax dodavatele bude přesunut do ~ AC ^ ^ ABatch Tisk ~ AC ^? když přijdou dovnitř Vezměte prosím na vědomí, v tomto příkladu, očekáváme všechny přílohy jsou ve formátu PDF, takže používáme Acrobat AcroRd32.exe pro tisk každou přílohu.

Pomocí makra

Nyní, když chcete tisknout všechny přílohy, přejděte na makro a spustit makro PrintAttachments a všechny přílohy budou vytištěny postupně. E-mail budou odstraněny a přestěhoval se do koše, jakmile je vytisknout.

Poznámka: výtisky jsou směrovány na výchozí tiskárnu tak musíte zajistit, aby se platné ovladač tiskárny je nastavení a vybrané.

Doufám, že to je užitečné!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire