lundi 21 mai 2012

Šetřit místo ve Firefoxu tím, že kombinuje Panely nástrojů

Nejsem příznivcem nevyužitého místa v uživatelském rozhraní, takže kdykoli mohu sloučit až na pouhých užitečné funkce jsem radost. Předmětem je dnes, jak konsolidovat Firefox Panely nástrojů na pouhých položek jsme skutečně použít, aby se ušetřilo místo pro 45 karet bych si otevřít.

Skrýt panel nástrojů s menu Personal Menu rozšíření

Existuje celá řada způsobů, jak skrýt Menu Toolbar, ale já dávám přednost použití Personal Menu rozšíření. Po instalaci rozšíření, budete mít možnost skrýt panel nástrojů menu:

image

Pro zobrazení menu panelu nástrojů můžete použít klávesy Alt. Můžete si také všimnout, že některé nové položky budou přidány do menu, které mohou být přizpůsobeny nebo jen odstranit.

Ke stažení Personal Menu rozšíření od Mozilla Firefox

Spojte Bookmarks Toolbar a navigace Toolbar

Možná již víte, ale můžete přesunout záložky z lišty záložek a na další panel nástrojů. Klepněte pravým tlačítkem myši v menu a vyberte Přizpůsobit ...

Potom klikněte a táhněte "Bookmarks Toolbar položky" do jiného panelu nástrojů ... Rozhodl jsem se přesunout do navigační lišta.

Nyní budete moci schovat Bookmarks Toolbar, jak je uvedeno:

Pokud jste skrytí stavového řádku pomocí nabídky Zobrazit, můžete skončit s extrémně efektivní v prohlížeči:

Existují i ​​další vlastní nastavení, které můžete udělat stejně, jako je odstranit tlačítko Go ušetřit ještě více místa.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire