vendredi 25 mai 2012

Stěhování Vaše osobní údaje složek v systému Windows Vista Easy Way

Máte-li nedostatek místa na disku primární, pravděpodobně jste za přesouvání dat na druhý disk, ale vestavěné složkám, jako jsou Dokumenty, které se nacházejí uvnitř své uživatelské adresáře ve výchozím nastavení. Naštěstí Windows Vista nabízí jednoduchý způsob, jak přesunout tyto složky bez problémů.

Než to uděláte, měli byste v blízkosti každou aplikaci, která bude otevřená, protože jinak budete mít problémy pohybující se soubory, které jsou používány.

Klepněte pravým tlačítkem myši na složku, kterou chcete přesunout, a zvolte Vlastnosti. Na kartu Umístění, můžete buď ručně zadat novou cestu ke složce, nebo můžete použít Přesunout vyberte nové umístění, aby složky.

image

Nová složka bude vytvořena, a budete dotázáni, zda chcete přesunout všechny soubory, což je asi rozumné.

Můžete použít pro některý z "speciální" složky ve vašem uživatelském adresáři, jako je ke stažení, oblíbené položky nebo složky, které mají své vlastní ikony.

Všimněte si, že můžete také obvykle jen přetáhnout složky do nového umístění přesunout. Nejraději bych to tímto způsobem jen ujistit, že všechno je správně aktualizovány, a to zejména v případě přesunu do samostatné jednotky.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire