dimanche 27 mai 2012

Přidání "Otevřít v Poznámkovém bloku" do kontextové nabídky pro všechny soubory

Výchozí způsob otevírání neznámých souborů vás nutí projít seznam známých aplikací a je obecně bolest řešit. To je důvod, proč jsem chtěl mít kontextového menu možnost "Otevřít v Poznámkovém bloku", takže mohu rychle otevřít soubory, aniž by museli jít přes spoustu problémů.

Tento registr hack není nic nového, je to už asi navždy ... Přemýšlejte o tom jako opakovací kurz. Také si všimněte, že můžete použít stejnou techniku ​​nahradit jiné aplikace, které byste chtěli nastavením cesty v registru přejděte na jiný editor.

image

Ruční Registry Hack

Otevřete regedit.exe vyhledávání přes menu Start nebo pole Spustit a přejděte dolů do následujícího klíče:

HKEY_CLASSES_ROOT * shell

Klikněte pravým tlačítkem myši na "shell" a zvolte vytvořit nový klíč, volat to "Otevřít v poznámkovém bloku". Vytvořte nový klíč nižší, než je jeden s názvem "command". Dvojitým kliknutím na hodnoty (Výchozí) v pravém panelu a zadejte následující:

notepad.exe% 1

Tato změna by měla nabýt účinnosti ihned ... stačí pravým tlačítkem myši na libovolný soubor a uvidíte další položku menu.

Ke stažení Registry Hack

Stačí stáhnout, rozbalit a poklepejte na soubor OpenWithNotepad.reg zadat informace do registru. K dispozici je také odinstalovat včetně skript.

Stáhnout OpenWithNotepad registru hack

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire