jeudi 24 mai 2012

Sledovat množství času, který strávíte on-line ve Firefoxu

Každý dělá novoroční předsevzetí, a zajímalo by mě, kolik z vás se usnesení odpadu méně času procházení internetu? Pokud ano, tady je snadný způsob, jak sledovat množství času, který strávíte online.

TimeTracker rozšíření pro Firefox vám umožní rychlé způsob, jak sledovat čas, který strávíte přímo u vašeho prohlížeče. Časovač jen klíšťata, pokud jste procházení a můžete vyloučit pracovní místa od času také.

Po instalaci rozšíření, všimnete si trochu času v pravém dolním rohu.

image

Máte-li pravým tlačítkem myši na hodiny, budete se menu, kde můžete snadno obnovit časovač, nebo dostanete na stránku možností.

Ve volbách stránce si můžete vybrat, zda chcete sledovat čas na den, nebo kumulativní, a vy můžete změnit velmi důležité nastavení ... vypněte časovač sekund, takže nebude vidět, co se neustále mění (velmi nepříjemný).

Budete také chtít vzít na vědomí "neumožňují sledovat filtr", kde si můžete dát na seznam oddělený mezerami stránek, které nebudou sledovány. To je užitečné, pokud chcete zahrnout pracovní aplikace, nebo produktivitu místa jako jeden z mnoha seznamů úkolů venku.

Je neuvěřitelné, kolik času trávím on-line ... příliš mnoho.

Stáhnout TimeTracker od Mozilla Firefox

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire