vendredi 25 mai 2012

Povolit více současných stažení Internet Explorer

Už jste někdy zkoušeli stáhnout více než 2 souborů z jedné webové stránky a všiml si třetí stahování nezačne, dokud jeden z předchozí dva ar udělal? Důvodem je to, že HTTP 1.1 specifikace říká, že pouze dvě připojení může být povoleno v době, takže prohlížeče se drží tohoto limitu.

Můžeme zvýšit toto číslo na IE pomocí registru hack, ale dovolte mi, abych vás varoval, aby zbláznit a zvýšit příliš daleko.

Kdyby si všichni zvýšil počet spojů by to opravdu bolí dát na webové servery tam, a pak se webmasteři by mělo začít další blokování vlákna.

Ruční Registry Hack

Otevřete regedit.exe vyhledávání přes menu Start nebo pole Spustit a přejděte dolů do následujícího klíče:

HKEY_CURRENT_USER Software Microsoft Windows CurrentVersion Internet Settings

image

Na pravé straně budete chtít vytvořit dvě nové 32-bit DWORD hodnoty:

  • MaxConnectionsPerServer - Nastaví limit pro servery HTTP 1.1, který je za normálních okolností měl být 2
  • MaxConnectionsPer1_0Server - Nastaví limit pro servery HTTP 1.0, který je za normálních okolností měl být 4

Můžete změnit množství přípojek pro jeden změnou hodnoty, ale já bych se pokusit klikové to příliš daleko, jak zjistíte, procházení se mnohem pomaleji, než je obvyklé, a možná by se vám zablokovány některé servery pro použití příliš mnoho spojení. Jistotou je dvojnásobek výchozí hodnoty.

Ke stažení Registry Hack

Tento hack ke stažení, pouze mírně zvýšit hodnoty, což je asi nejrozumnější postup. Dalo by se upravit skript použít více, pokud budete chtít.

Zde si můžete stáhnout, extrahovat a poklepejte na soubor registru, aby zadejte informace do registru. Chcete-li odinstalovat, odinstalovat pomocí skriptu zařazeny do komprimovaného.

Stáhnout IncreaseIEDownloadLimit Registry Hack

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire