mercredi 23 mai 2012

Minimalistický Explorer Drobečková navigace pro Windows XP

Jeden z nejpopulárnějších změny v systému Windows Vista je Explorer řízek funkce, která umožňuje snadno navigovat na složky pod aktuální složky pomocí rozbalovací šipky. Už jsme si představovala jedna alternativa pro uživatele Windows XP, ale my jsme narazili na mnohem lepší řešení, aby se s vámi podělit.

Tento Explorer add-on je psán být co nejmenší, a je mnohem jednodušší instalaci. Celkově velmi pěkné řešení pro ty, přilepená na Windows XP.

Installation

Vše, co opravdu musíte udělat, je stáhnout a nainstalovat nástroj. Zavřete všechny okna Windows Explorer, a pak se otevře nové okno, a uvidíte nový panel nástrojů na správnou.

Zrušte zaškrtnutí políčka "Uzamknout panely nástrojů", pokud je zapnuta ...

image

A přetáhněte panel nástrojů se pod další panely nástrojů. Můžete také skrýt pravidelné adresního řádku nástrojů, pokud chcete.

Usage

Protože jsme všichni běží teď, můžete pomocí šipek rychle procházet složky.

Nebo pokud kliknete do adresního řádku se bude převádět do baru textového pole adresu (což je důvod, proč není třeba původní adrese bar)

Můžete si také všimnout, že využití paměti je extrémně lehký, protože je to plugin pro Explorer, ale písemné být co nejmenší.

Celkově to je mnohem lepší volbou než jiné alternativní strouhanka Nejlepší jsme předtím.

Stáhnout Explorer Drobečková navigace od minimalist.com

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire