jeudi 31 mai 2012

Skrytý Trick zavřete Windows Explorer v systému Windows 7 nebo Vista

Pokud si chcete vyzkoušet shell Exploreru plugin registru nebo hack bez nutnosti odhlášení, bude spíše technického uživatelé obvykle jen zabít proces explorer.exe ve Správci úloh. Windows Vista je další způsob, jak udělat to samé, že nemusí být vědomi.

Tento tip byl poslán v roce Justin, jeden z našich nejaktivnějších členů fóra.

Alternativní metody Zavřít Explorer

Otevřete nabídku Start a podržte klávesu Ctrl a Shift kláves současně. Klepněte pravým tlačítkem myši na prázdné místo v menu, a uvidíte nové menu s názvem "Exit Explorer"

image

Na hlavním panelu by měla zcela zmizet a všechny otevřené složce Windows, pokud používáte výchozí nastavení Průzkumníka.

Classic Zavřít Explorer metody

Vytáhněte Správce úloh pomocí klávesové zkratky Ctrl + Shift + Esc a pak klikněte pravým tlačítkem myši na explorer.exe v procesu seznamu a vyberte Ukončit proces.

Restart Explorer

Použijte Ctrl + Shift + Esc vyvolat Správce úloh a pak jít do souboru Run a zadejte explorer Do pole Spustit.

Nabídka Start se znovu objeví, ale můžete všimnout několika ikony bude chybět, dokud se odhlásit a znovu zapnout. (Nebo restart těch, aplikace)

Jediným skutečným přínosem pro použití alternativní metody je, že Explorer má šanci správně vypnout, spíše než jen zabíjení procesu, který může šroub věci. Také je zábavné vědět, tyto skryté triky =)

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire