dimanche 27 mai 2012

Get Your Yahoo! Mail do Mozilla Thunderbird zdarma

Pokud jste přešli z Yahoo! se k Gmailu, protože si raději číst e-maily, jako desktopový klient Thunderbird, pravděpodobně jste přemýšlel, jak můžete udělat totéž s Yahoo! zdarma.

Odpověď je YPOPs! open-source aplikaci, která běží na pozadí a simuluje prohlížeč poskytnout rozhraní, přes POP Chcete-li stáhnout e-mail do desktopového klienta.

Důležitá poznámka: Tento nástroj pravděpodobně porušuje podmínky a Yahoo! může vést k ukončení vašeho účtu, její použití je na vlastní riziko. Pokud se obáváte o tom, můžete získat přístup pomocí POP Yahoo! Mail Plus za 20 dolarů / rok.

Instalace YPOPs! Klient

První věc, kterou budete muset udělat, je stáhnout a nainstalovat YPOPs! Klient kus. Instalace je asi tak jednoduché, jak to dostane, jen projít, a pak se ujistěte, že jste začali klienta před pohybující se vpřed. Je tu bez nutnosti konfigurace, aby se věci začaly.

Stáhnout YPOPs! od Sourceforge.net

Nastavení Yahoo! Mail do Thunderbirdu

Otevřete Nastavení účtu z nabídky Nástroje Nastavení účtu položku, a poté klikněte na "Přidat účet", na levé spodní straně. Zvolte "e-mailový účet" Na první obrazovce a klepněte na tlačítko Další, zadejte své jméno a e-mailovou adresu Yahoo! o identitě obrazovce:

image

Na obrazovce Informace o serveru, budete muset zadat "127.0.0.1''ze vstupního pole Server a potom klepněte na tlačítko Další. Pokud nemáte výchozí server odchozí pošty již nastavení, budete pravděpodobně dotázáni na to, že právě použít stejnou IP adresu.

Přidejte svůj Yahoo! e-mailovou adresu znovu v dialogovém okně uživatelských jmen a klepněte na tlačítko Další několikrát a potom na tlačítko Dokončit.

Pokud již máte odchozí server, který chcete použít, můžete přeskočit většinu v další části.

Nastavení odchozích e-mailů

Pokud byste chtěli použít Yahoo e-mailového serveru pro odchozí poštu, zvolte "Server odchozí pošty (SMTP)" na levé straně panelu ve spodní části, a potom klepněte na tlačítko Přidat.

Enter "127.0.0.1''do pole Server jméno a Yahoo e-mailovou adresu do pole Uživatelské jméno. Ujistěte se, že zvolíte Ne pro" Používat zabezpečené připojení ".

Nyní přiřadit tento server odchozí pošty na váš Yahoo účet, vyberte účet, na levé straně a poté změníte rozbalovací který říká: "Server odchozí pošty (SMTP)" do svého nového Yahoo serveru, který jste právě přidali.

V tuto chvíli byste měli být připraveni jít. Stačí kliknout na "Get Mail", a pak budete vyzváni k zadání hesla Yahoo.

Voila! V současné době máme Yahoo email Thunderbird.

Další možnosti

Nástroj YPOPs konfigurační panel nabízí spoustu dalších možností, například pro stahování Složky obrazovce vám umožní stáhnout poštu z vašich vlastních složek.

"Odesílání pošty" obrazovka má zaškrtávací pole, které bude ukládat odchozí e-maily na Yahoo složky Odeslaná pošta.

A "Různé" obrazovka vám umožní skrýt ikonu ... velmi užitečné.

Pokynů v této příručce mohou být snadno přizpůsobit jinému poštovním klientem stejně. Opět platí, že pokud váš e-mailový účet, je opravdu důležité, pravděpodobně by neměl používat tento ... Přepněte se na Gmail.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire