dimanche 27 mai 2012

Změnit výchozí složku Tapeta Moje obrázky na Windows XP

Přemýšleli jste někdy, proč Windows XP měla tak hrozně ošklivé tapety na výběr? Na vrcholu se, že neexistuje způsob, jak snadno změnit seznam podkladů do složky můžete skutečně využít ... jako své složce Obrázky.

Tam je docela jednoduchý protokol zaseknout můžete udělat, aby se systém Windows Podívejte se do jiné složky, ale pokud se chcete zbavit modré krajky 16 Také si budete muset odstranit ručně. (Standardní upozornění na úpravu registru platí zde)

S názvem, jako je "Bliss", byste, že bych se méně unavený vidět toto:

image

Změnit složku Tapeta

Otevřete regedit.exe pomocí nabídky Start Spustit pole a potom přejděte dolů do následujícího klíče:

HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Microsoft Windows CurrentVersion

Na pravé straně uvidíte hodnotu s názvem WallPaperDir, která definuje složky Windows používá k naplnění seznamu. Pokud klíč neexistuje, můžete vytvořit nový řetězec se stejným názvem.

Poklepejte na změnu hodnoty, a pak vložte celou cestu do složky My Pictures. (Všimněte si, že byste mohli zadat libovolnou cestu sem, pokud jste chtěli.)

Tato změna by měla být okamžitá, při příštím otevření Desktop panel ... ale zjistíte několik výchozích obrázků ještě v seznamu. Ukazuje se, že Windows i dotazy na složku Windows pro obrázky ...

Abyste se zbavili těch, přejděte do složky C: Windows a vyhledejte soubor strašně ošklivé bitmapových souborů:

Můžete odstranit tyto obrazy, aby jim nebudou se objevovat v seznamu výběru tapety, Jen si dejte pozor, abyste nesmazali nic jiného ve složce Windows, nebo si pravděpodobně nebude možné spustit už ne.

Další nepříjemnost vyřešit ...

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire