jeudi 24 mai 2012

Stáhněte si a sledovat zásob v aplikaci Excel 2007

Tento článek byl napsán MysticGeekA tech blogger na Jak na to Geek blogy.

Microsoft Excel je používán firmám i jednotlivcům sledovat a počítat prakticky cokoliv, co vyžaduje čísla. Máte-li výpočetní finanční symboly Věděli jste, že je to způsob, jak mít Excel automaticky aktualizovat těchto hodnot online?

Můžete použít inteligentní značky v aplikaci Excel pro sledování vašich akcií. (Mějte na paměti, nepotřebujete připojení k internetu pro toto). Díky této funkci Excel se připojí k MSN Money střední ke stažení informace.

Nejprve je potřeba k tomu, aby chytré mobilní funkce klepnutím na tlačítko Office Možnosti aplikace Excel pravopisu Možnosti automatických oprav a klikněte na kartu Inteligentní značky. Ujistěte se, a místo kontroly u finančních Symbol. Klikněte dvakrát na OK vrátit do listu.

1

Teď, když Inteligentní značky jsou povoleny všechno, co potřebujeme udělat, je zadat v našem oblíbeném symbol akcií s využitím všech velkých písmen (V tomto případě jsem pomocí Microsoft). Nyní najeďte myší na levý dolní roh buňky, až se objeví inteligentní značka a klepněte na tlačítko. Vyberte Vložit refreshable cen akcií.

Nyní vyberte, kde byste chtěli od buňky, nebo si můžete vybrat nový pracovní list. Klepněte na tlačítko OK.

Excel půjde získat informace týkající se zásob z Money MSN Central. To bude také obsahovat hypertextové odkazy na další informace, které se otevře v samostatném prohlížeči.

Je to vlastnost byste vlastně použít?

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire