jeudi 31 mai 2012

Zcela vypnout systémové liště ve Windows 7 / Vista / XP

Pokud jste typ člověka, který nikdy nepoužívá žádné aplikace v systémové liště, možná budete mít zájem v tomto registru hackem vypnout úplně. Nedokážu si představit, používat svůj vlastní systém tímto způsobem, ale jsme všichni o poskytování informací.

Všimněte si, že tento tip by měly fungovat ve všech verzích Windows.

Všimněte si, že můžete také použít v opačném ... Pokud je váš system tray je zakázáno a vy nevíte proč, měli byste zkontrolovat tento klíč registru.

image

Můžete dokonce odstranit hodiny, pokud chcete, kliknutím pravým tlačítkem myši na hlavní panel a volbou Vlastnosti. Je to na kartě oznamovací oblasti.

Ruční Registry Hack

Otevřete regedit.exe vyhledávání přes menu Start nebo pole Spustit a potom přejděte dolů do následujícího klíče (Create, pokud neexistuje):

HKEY_CURRENT_USER Software Microsoft Windows CurrentVersion Policies Explorer

Vytvořit nový 32-bit DWORD hodnotu v pravém podokně s těmito hodnotami:

  • Jméno: NoTrayItemsDisplay
  • Hodnota: 1

Budete muset odhlásit a zpět za to projeví. Chcete-li odstranit hack, jen odstraňte klíč, nebo změnit hodnotu na 0.

Všimněte si, že zákaz na hlavním panelu skutečnosti nebrání, aby aplikace panelu spuštění, pouze skryje. Stále byste měli vypnout všechny aplikace, které nejsou potřeba.

Update: Všimněte si, že stejný klíč registru mohou existovat ve více než jednom místě, takže pokud jste se snaží zvrátit tento hack, měli byste hledat registru NoTrayItemsDisplay.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire