mercredi 30 mai 2012

Jak si vyrobit Windows 7 nebo Vista opravu disku Pokud nemáte

Pokud jste si koupili počítač s Windows 7 nebo Vista předinstalovaná, s největší pravděpodobností nemáte pravidelný Windows opravu disku. Co máte nějaký mizerný disk od výrobce, že zcela stírá počítač zpět do továrního nastavení. Co když si jen chcete spustit Oprava spouštění systému z instalačního CD, aniž by ztratili všechny své nastavení?

Windows 7 uživatelé: Klikněte zde se dozvíte, jak vytvořit systém Repair disk zdarma

Ukazuje se, že Microsoft se chystá nechat si vytvořit svůj vlastní systém Windows 7 nebo Vista opravu disku při Service Pack 1 vyjde za měsíc nebo tak nějak. Nemůžete-li čekat tak dlouho, milí lidé po dobu Neosmart si vytvořili svůj vlastní systém Windows 7 nebo Vista opravu disků k dispozici ke stažení. Update: Vypadá to, že disky jsou již zdarma.

Tento soubor je ISO image soubor ... Pokud víte, přejděte na odkaz, jinak jsme také dostali návod, jak vytvořit CD z ISO souboru.

Vypalování Windows 7 nebo Vista Recovery Disc ISO na CD

Pokud již máte nástroj k tomu, jako Nero, ale nejlepší nástroj pro vypalování ISO je ImgBurn, freeware nástroj, který nedělá nic jiného než vypálit ISO obrazy, a dělá to dobře.

Otevřete ImgBurn, a potom klikněte na tlačítko "Vyhledat soubor" tlačítko, vyberte soubor, který jste stáhli z Neosmart.

image

Vložte prázdné CD do mechaniky a pak klikněte na velké tlačítko Write.

To je asi tak všechno, co se to ... Nyní máte svůj vlastní Vista Recovery CD.

Ke stažení ImgBurn z imgburn.com

Stáhněte si Windows 7 nebo Vista Recovery Disc od neosmart.net

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire