samedi 26 mai 2012

Vypnutí otravné pípnutí Windows XP

Když budete trávit spoustu času u počítače, otravné pípání začne řídit jste blázen po chvíli. Opravdu nemusí být řečeno, že jsem trefil špatný klíč už, tak jsem sestavil seznam, jak vypnout všechny systémové pípání ve Windows XP.

Jeden z nejvíce dráždí pípání se stane, když použijete ovládání hlasitosti ... Existují však i jiné zvukové signály, jako například při chybě dialogy a když narazí na špatný klíč.

image

Zakázat Beep ve Správci zařízení

Otevřete Správce zařízení klepnutím pravým tlačítkem na Počítač a volbou Vlastnosti a poté na kartu Hardware najdete tlačítko Správce zařízení.

Vyberte View Zobrazit skrytá zařízení v nabídce.

Hledat Non-Plug and Play v seznamu a potom klepněte pravým tlačítkem myši na "Beep" a zakázat:

Když se budete vyzváni k restartu, zvolte Ne a potom klepněte pravým tlačítkem myši a zvolte Vlastnosti znovu tentokrát. Na kartě Ovladač změňte typ spouštění na "Disabled" a klikněte na tlačítko "Stop", pokud jste schopni.

To by mělo vypnout systém, tón mluvčího, ale to pravděpodobně nebude měnit hlasitost pípnutí, a tak dál.

Vypnutí pípnutí v registru

Otevřete regedit.exe do pole Spustit a potom přejděte dolů do následujícího klíče:

HKEY_CURRENT_USER Control Panel sound

Najít "Beep" tlačítko na pravé straně a změňte hodnotu na "Ne".

Zakázat pípání zvuků panelu

Otevřete Ovládací panely a najít Zvuky a zvuková zařízení panel, vyberte kartu Zvuky a potom najít "Default Beep" v seznamu.

Změna zvuku rozbalovací na spodní straně na "None" a potom klepněte na tlačítko Použít. To by mělo zakázat ovládání hlasitosti pípnutí.

Budete chtít změnit i kritické zastavit na "None" také, a měl by pravděpodobně také vypnout některé další položky.

Můžete také použít TweakUI, jak se zbavit některých pípnutí, ale pokud budete postupovat položky na této stránce byste neměli potřebovat.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire