dimanche 20 mai 2012

Yahoo! Messenger pro Windows Vista byl konečně uvolněn (Beta)

Už je to skoro rok, co nového Yahoo! Messenger pro Windows Vista byl oznámen, a my jsme slíbili krásné aplikace, která využívá nové funkce Aero ve Windows Vista. Nový klient je určitě krásná, ale nemusí být užitečné nebo zvlášť funkční.

Můžete vidět, že seznam kontaktů je úhledný nový vzhled ... Můžete přizpůsobit velikosti lidí na seznamu přátel.

image

Můžete dokonce přetáhnout lidi na Vista Sidebar, takže můžete snadno vidět jejich status, nebo klikněte na nich zahájit konverzaci (v běžné konverzaci okně)

Je to také má množství odrážení, animované smajlíky pro všechny vaše potřeby smajlík:

Pokud obdržíte zprávu, že animovat na pár vteřin před návratem do normální velikosti:

Pokud kliknete na ikonu ve spodní části vpravo, animované "dialog", objeví, že vám umožňuje vybrat si z mnoha různých barev, včetně vzoru, který vypadá jako tráva nebo tak něco?

Místo toho jen pomocí obrazu, můžete využít novou Yahoo avatary, což bude vyžadovat, abyste projít obrovské množství stránek, na svých webových stránkách upravit.

Nabídce Předvolby je ve skutečnosti poněkud těžké najít ... je to přímo mezi Feedback tlačítka a tlačítka Minimalizovat. Určitě jste si všimli, že některé položky jsou klávesové zkratky ...

Ty mají být přidání i více funkcí v průběhu příštího roku, ale myslím, že budu držet s Pidgin a Adium, protože nemám opravdu používat Yahoo Messenger stejně ...

Stáhnout Yahoo Messenger pro Windows Vista

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire