mercredi 23 mai 2012

ThinkFree Online

Rozhodl jsem se vyzkoušet různé alternativy k M $ Office, které jsou tam. I když myslím si, že M $ Office 2007 je docela zlepšení do roku 2003, je vždy chladný a geeky vyzkoušet všechno. Dnes jdu na úhradu ThinkFree Online , který tvrdí, že je "Nejlepší online kancelář na Zemi". No ... Pojďme se podívat. Tady jsem jen tak projít vytvoření nové "slovo" dokument.

Po vytvoření účtu zdarma, budete mít palubní desky typ úvodní obrazovku, kde můžete vybrat, jaký typ dokumentu, který chcete vytvořit. Můžete si vybrat z Word, Excel, PowerPoint a klony. Zde jsem si vybrat napájení volbu Edit, takže dokument je kompatibilní s M $ Office. Zadejte název souboru a klikněte na vytvoření nového dokumentu.

1

Zajímavé ... čekání na načtení Java grrrrr .... i ... Samozřejmě, že by reklamy Google. Jen se snažím vytvořit rychlý test dokument!

Hypertextové odkazy nejsou automaticky vytvořeny ... Ve skutečnosti se zdá, že si myslí, že je ThinkFree misspelling. Tak jsem kliknout na hypertextový odkaz ikonu a vyplňte požadované odkaz. Není příliš efektivní a docela objemný.

Zřejmě vložení obrázku do dokumentu může trvat až 30 sekund na připojení k místní složky.

Z toho, co mohu říci, že jsou základní funkce pro úpravy obsažené ve většině dokumentů editorů. V tomto bodě místě zamrzla na mě. Takže dávám až na tento jeden. Neohrabaný a pomalý Java aplikace ... Nevidím moc použít pro tuto funkci alternativu, pokud jste opravdu v nouzi a nemají přístup k Google Dokumenty z nějakého důvodu. Pravděpodobně nejlépe provést OpenOffice přenosné na svůj flash disk s Přenosné aplikace.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire