dimanche 27 mai 2012

Ron Paul Toolbar instalace

Pro každého, dokonce i částečně obeznámeni s internetu jsem si jist, že jsou si vědomi Ron Paul Revolution. Jeho jméno je v současné době # 1 googled téma právě teď. Ron Paul prezidentská kampaň v podstatě převzal YouTube a jeho podporu získal renomované postavení na populární sociální sítě, jako je Facebook, MySpace, A Twitter. I když se nejedná o politickou stránku, jsem si myslel bych sdílet několik tech souvisejících otázek, které se týkají kampaň Rona Paula.

Nejprve bych chtěl upozornit na Ron Paul Toolbar. Jedná se o přídavné pro IE nebo Firefox. Pokaždé, když použijete panel část peněz jde do své oblíbené Ron Paul úsilí. Pro přesné detaily bych se podívat na jejich website. V tomto příkladu jsem instalaci IE verzi, která funguje jak v XP a Vista.

Po stažení 2,47 mb spustitelný soubor stačí dvojitým kliknutím spustit. Souhlas s licenční smlouvou a přijmout výchozí cestu pro instalaci. Instalace je docela rovně vpřed.

1

Já bych k opatrnosti na obrazovce instalaci a zrušte zaškrtnutí dvě krabice jinak to bude změna, kterou IE výchozího poskytovatele vyhledávání. Také nejsem příznivcem sdílení "anonymní" informace s každým programem.

Po instalaci IE se automaticky spustí a zobrazí se panel. Jednou námitkou je, když si vyhledávání v panelu nástrojů RP, motor je Yahoo, ale pokud si s tím cool a chtějí další peníze jít do kampaně, to není tak zlé.

Další super věc je součástí snadný způsob, jak získat přístup Ron Paul rádio přes mini přehrávač médií ... Můžete také přidat, co streamování médií, Podcast, nebo MP3 souboru si vybrat.

Další informace týkající se Ron Paul se můžete podívat na moje video blog!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire