dimanche 27 mai 2012

Spuštění počítače rychleji zpožděním spuštění služby ve Windows Vista

Pokud jste typ člověka, který restartuje počítač po celou dobu, jste asi opravdu strach o urychlení startu své doby. Pokud jste se vyplatí sledovat spouštěcí obrazovky systému Windows. Zajímalo by mě, jak se to bude platit ...

Windows Vista nabízí jednoduchý způsob ke zpoždění spuštění služby, aby bylo možné zavést rychleji. Tato služba bude i nadále nakonec začal, ale v pozadí poté, co je již na ploše.

Odložení spuštění služby

Otevřete Služby zadáním services do start menu vyhledávacího pole, nebo se můžete podívat do Nástroje pro správu v Ovládacích panelech.

image

Zde je choulostivé části: najít správné služby zpoždění. Měli byste se snažit a zpoždění služby, které se zabývají vnitřních funkcí systému Windows nebo v síti, ale existuje spousta méně důležitých položek, jako jsou Cisco VPN klient vyžaduje můj zaměstnavatel, nebo služby, instalované v tiskárně.

Jakmile najdete službu, kterou chcete zpozdit, klepněte pravým tlačítkem myši na něj a zvolte Vlastnosti (nebo jen dvakrát na něj klikněte)

Nyní můžete změnit "Typ spouštění" drop-down na "Automaticky (zpožděné spuštění)", zavřete dialogové okno a pak jít na další položku.

V některých případech to může výrazně zlepšit počáteční čas startu. Já bych doporučuji začít s dalšími službami instalovat aplikace. Budete mít hodně štěstí, pokud si jen udělat jednu změnu v čase, a sledovat, co můžete změnit v případě, že jste něco rozbít!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire