mercredi 23 mai 2012

Vytvořte si XP počítač vypadat OS X

Z nějakého důvodu se mnoho uživatelů Windows XP, posedlost, aby jejich vzhled plochy jako Mac. Není to nový fenomén, ale podnikavé lidi po dobu FlyakiteOSX vytvořili opravdu snadný způsob, jak transformovat na pracovní ploše OS X Look & Feel, aniž by spoustu problémů.

Poznámka: Tato instalace bude měnit množství souborů a nainstalovat spoustu nástrojů, a proto postupujte opatrně, pokud nejste připraveni řešit veškeré problémy, které by se mohlo stát.

Po spuštění instalačního programu budete nakonec dostat se na tuto obrazovku, kde byste měli zaškrtnout "Vytvořit bod obnovení systému", spolu s jakýmkoli možnosti.

image

Po instalaci a restartování počítače, budete si stěžoval na ploše, která vypadá velmi podobně jako OS X.

Je to dokonce aktualizuje vypnutí obrazovky ...

A přihlašovací obrazovky ...

K dispozici je součástí "System Preferences" aplikace, která vypadá jako jeden z OS X, ale funguje jinak ... Když kliknete na ikonu se spustí odpovídající nastavení systému Windows panel.

Pokud máte problémy se snaží odstranit, uvědomte si, že bod obnovení nastavení během instalace. Vždy se můžete vrátit vše do normálu pomocí nástroje Obnovení systému, pokud potřebujete.

Update

Poznámka: Některé antivirové programy se zdá zjistit Trojan v tomto software. Myslím, že je falešný poplach, ale nemohu ručit za výrobce softwaru, takže pozor tak jako tak.

Můžete navštívit autora webu na seznam zrcadel, nebo Stáhnout FlyaKiteOSX 3,5 z OSX-e.com.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire