mercredi 30 mai 2012

Správa aplikace Outlook E-mailová adresa Auto-Kompletní seznam

Máte někdy najít to frustrující, že není možné provádět změny automatického doplňování záznamů v aplikaci Microsoft Outlook? Ještě více nepříjemné, je skutečnost, že položky v adresáři nejsou okamžitě přidány do seznamu automatického dokončování.

K dispozici je malá utilita s názvem NK2View na výbornou Nirsoft, které mohou pomoci s tímto problémem. Můžete odstranit položky v seznamu, dovoz ze svého adresáře, a dokonce i export automatické dokončení adresy pro pozdější import do aplikace Outlook jako plně kontakty.

image

Zobrazit / Odstranit položky automatického dokončování

Nástroj by měl automaticky detekovat umístění vašeho *. NK2 složky, ale pokud to nebude najdete v následujícím umístění:

% APPDATA% Microsoft Outlook

Můžete si vybrat položky ze seznamu a pomocí klávesy Delete, aby se jich zbavit. Budete upozorněni, že byste měli pravděpodobně blízko Outlook první.

Bohužel, není možné přímo upravovat položky v seznamu, můžete jen prohlížet pomocí poklepání.

Kontakty aplikace Outlook importovat do svého seznamu automatického doplňování

Můžete importovat kontakty z adresáře, nebo dokonce v globálním seznamu adres, pokud jste v síti Exchange. Stačí jít do souboru Přidat položky z položky adresáře v nabídce.

Vyberte adresář, který chcete, a potom přidejte vybrané položky pomocí na tlačítko.

Poté, co stisknete tlačítko OK, položky do seznamu.

Exportovat své dokončování Seznam

Můžete exportovat položky v seznamu do formátu, který by mohl být importovány do aplikace Outlook, kde můžete provádět žádné úpravy, které jste chtěli. Zvolte "Uložit vybrané položky" v menu (Ujistěte se, zvolte Kontakty první)

Pak vyberte "Tab soubor s oddělovači - pro Outlook import" ze seznamu, a název souboru něco užitečného.

Dovoz automatického doplňování položek do aplikace Outlook kontaktů as

Spusťte aplikaci Outlook a jděte do souboru Import a Export v nabídce.

Vyberte si "Import z jiného programu nebo souboru" a klikněte na Další.

Vyberte, zda chcete importovat "Hodnoty oddělené tabulátorem (Windows)" ze seznamu typů souborů.

Vyberte soubor, který chcete importovat, a potom zvolit "Neimportovat duplicitní položky". Nechcete, aby položek automatického dokončování přepsat existující položky v seznamu, nápad je obsadit pouze chybějící předměty ze složky Kontakty.

Budete vyzváni k zadání složky, kterou chcete importovat, pak na další obrazovce zaškrtněte políčko "Import souboru do složky: Kontakty", a mapování dialog se okamžitě vyskočí.

Tady je to trochu složitější ... Potřebujete mapu mezi levou a pravou stranu skla přetažením hodnoty, kde je chcete mít. Tady je to, co bych navrhnout, jak mapování:

  • E-mailovou adresu -> E-mail
  • E-mail Zobrazované jméno -> Název

Hit na tlačítko OK a potom na tlačítko Dokončit na druhé obrazovce a vaše kontakty budou okamžitě dovážet.

Editace stránky Automatické doplňování položky

Protože nemůžete použít nástroj pro úpravu položky, co bych navrhnout, abyste je export zboží a importovat je do složky Kontakty aplikace Outlook, pak použijte nástroj pro import z vašeho adresáře poté, co jste provedli úpravy v Outlook.

Stáhnout NK2View z nirsoft.net

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire