jeudi 24 mai 2012

Zde je typické Konec roku Cliché úřad, statistiky, grafy a zbytečná čísla za rok 2007

Ano, jsem shrbený na ubohé úrovni psaní místo s statistické údaje o tom, jak dobře místě udělal. Neměli byste se obtěžovat číst dále, pokud máte rádi nezdravé pro čísla.

Přišli jsme táááák blízko bít 10 milionů zobrazených stránek známky pro rok, ale snížila jen mírně krátký, protože tam byl den prostoje, když jsem byl na dovolené. Myslím, že to bylo skryté náklady na všechny, které víno a sýr =)

image

Měli jsme skoro i rozkol mezi Firefox a Internet Explorer uživatele s 48% a 46% příslušně.

Není divu, že Windows je volba 85% čtenářů. Byl bych opravdu psát více článků Linux.

Vista tvoří 42% uživatelů Windows ... což znamená, že 36% čtenářů webu se systémem Windows Vista, když je moje matematika je správná.

Zde je 5 nejčastějších dopravních zdrojů za rok ... zřejmě drtivá většina dopravy pochází z Google, ale jsem velmi vděčná za to, že vystupoval v Lifehacker tak často. Díky Gina, Adam a Kevin!

Je to opravdu snadné zjistit aktuální počet účastníků, ale graf růstu v letošním roce, je opravdu zajímavé. Šli jsme z téměř nuly na téměř 40.000 na 12 měsíců, ale pokud se podíváte pozorně jsme skutečně získali 30k za posledních 5 měsíců.

(3 směrem dolů výkyvy, které vidíte v grafu, když Feedburner pult klesly)

Fórum také dělal velmi dobře za posledních 5 měsíců ... Mnohokrát děkuji jít do Scott pro udržení co tam jde, ale já bych také rád poděkoval mnoha lidem, které pomáhají odpovídat na otázky v pravidelných intervalech, včetně WHS, maják, jd2066, taybay, Michael, alanmcc, Mysticgeek a všechny jiné, které bude uražen mou zapomenout zařadit je na seznam.

Další Statistiky fóra, že nemám cool graf pro:

  • Celkem témat: 1396
  • Celkem příspěvků: 6052
  • Registrovaní uživatelé: 1572
  • Celkový počet zobrazení stránek: 344935

A tak končí příběh grafického číslo dobrotu. Mělo by být zajímavé sledovat, co příští rok pro nás.

Jo, a moje novoroční předsevzetí je 1680x1050 na 3 monitory =) [from]

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire