dimanche 27 mai 2012

Tweak Firefoxu "Soulad" Config Setting

Všimli jste si někdy, že někdy Firefox není příliš citlivý při načítání stránky? Jako častý simpy uživatele, toto chování mříže na nervy, tak jsem šel hledat řešení.

Když Firefox se načítání stránky se používá jeden ze dvou režimů: Je jednou z hlavních priorit režim, který nevěnuje tolik pozornosti, aby vaše myš a klávesnici, ale načte stránku rychleji. K dispozici je také nižší prioritu režim, který přeruší analyzátor častěji reagovat na vstupní události. Je to dokonce i v dokumentaci k Mozillazine.

Co můžeme udělat, je vyladit množství času, než přepne Firefox z nižší prioritu režimu zpět do režimu s vysokou prioritou.

Type about:config do adresního řádku Firefoxu, a poté se zfiltruje tímto:

content.switch.threshold

image

S největší pravděpodobností klíč dosud neexistuje, a tak budete muset nastavit kliknutím pravým tlačítkem myši na prázdné místo a vyberte Nový Integer. Pomocí těchto hodnot při výzvě:

  • Název klíče: content.switch.threshold
  • Klíčové hodnoty: 1000000

Výchozí hodnota je 750000, nebo 3 / 4 vteřiny. Čím více času, abyste informovali Firefox čekat, než se vrátí s vysokou prioritou režimu bude vstřícnější aplikace cítit ... ale bude to zřejmě trvat trochu déle načíst stránky. Dalo by se to obrátit, pokud jste se více starat o urychlení čas načítání stránky.

Toto nastavení funguje pouze, pokud jste nezměnili content.interrupt.parsing na hodnotu false.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire