dimanche 27 mai 2012

Odstranit "Připojit síťovou jednotku" menu z Windows Vista nebo XP

Pokud jste nikdy nepoužíval "Připojit síťovou jednotku" dialogové okno, do Napadlo vás někdy, jak se toho zbavit? Osobně jsem jen mapování jednotek z příkazové řádky, tak jsem nikdy použít buď ... takže jsem vděčný, že je registr hack, který může odstranit položky v menu.

Pokud jste obeznámeni s tím, co mluvím, stačí pravým tlačítkem myši na ikonu počítače a uvidíte:

image

Tady je to stejné kontextové menu bez položky.

Samozřejmě, že to asi bude nejjednodušší prostě odinstalovat, zakázat nebo odebrat sdílení souborů dohromady, ale pokud si nechcete udělat, a přesto chcete položky pryč, tento registr hack je pro vás.

Poznámka: To bude zcela zakázat všechny připojit / odpojit položky menu, včetně aktuálně namapované disky a v nabídce Nástroje.

Ruční Registry Hack

Otevřete regedit.exe vyhledávání přes menu Start nebo pole Spustit a potom přejděte dolů do následujícího klíče, vytvářet, pokud neexistuje.

HKEY_CURRENT_USER Software Microsoft Windows CurrentVersion Policies Explorer

V pravém podokně vytvořit nový 32-bit DWORD s následujícími hodnotami:

  • Jméno: NoNetConnectDisconnect
  • Hodnota: 1

Tato změna by měla být okamžitá, můžete pravým tlačítkem myši na Počítač, aby viděli rozdíl. Chcete-li odstranit, odstraňte klíč nebo nastavte hodnotu na 0.

Ke stažení Registry Hack

Stačí stáhnout, extrahovat a poklepejte na RemoveMapNetworkDrive.reg zadat informace do registru. K dispozici je také odinstalovat skriptu zařazeny zvrátit účinek.

Stáhnout RemoveMapNetworkDrive Registry Hack

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire