vendredi 11 mai 2012

Vytvořit ikonu zástupce zakázat / povolit Screensaver

Kolikrát jste sledovali dlouhé video na počítači a měl Screensaver No? Pak budete hrát hru, že se snaží pohupovat myši každý určitý počet minut, aby se ujistil, že už nebude opakovat ... Zdá se, že by bylo jednodušší mít opravdu rychlý způsob, jak zakázat spořič obrazovky.

Naše řešení je v podobě malé utility s názvem flipss.exe které mohou být použity snadno povolit nebo zakázat spořič obrazovky pomocí argumentu příkazového řádku ... Budeme si muset ručně vytvořit zástupce pro každý úkol.

Vytvořte Vypnout / zapnout zástupce

Klepněte pravým tlačítkem myši na plochu a zvolte Nový zástupce z menu.

image

Budete muset zadat celou cestu k místu, kde jste uložili flipss.exe souboru a poté buď "/ off" nebo "/ v". Například, pokud jste uložili nástroj v C: MyFiles, měli byste použít tuto cestu k vytvoření vypnout ikonu:

C: MyFiles flipss.exe / off

Na další obrazovce budete muset dát užitečnou jméno a pak vytvořit druhý zástupce s "/ ON", který můžete použít pro zapnutí spořiče obrazovky zpět.

Můžete jim různé ikony tím, že jde do vlastností zástupce a volbou "Změnit ikonu" možnost volby. Osobně jsem se přestěhoval na ikony do panelu Snadné spuštění pro snadnější přístup a indexování v Launchy.

Stáhnout Flipss.zip z jddesign.co.uk

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire