dimanche 18 mars 2012

Použijte Hotmail z aplikace Microsoft Outlook

Pokud jste stále používáte Hotmail, ale raději pro přístup k e-maily z desktopového klienta, pak byste mohli mít zájem vědět, že společnost Microsoft vydala konektor, který vám umožní posílat a přijímat Hotmail nebo Office Live Mail z aplikace Outlook 2003 nebo 2007.

To je užitečné zejména pro ty z nás, které udržují účet služby Hotmail, ale nelíbí se někdy podívat, protože nepoužíváme to tak často.

Installation

Ujistěte se, že Outlook je uzavřen, a pak se stáhnout a nainstalovat Microsoft Office Outlook Connector. Spusťte aplikaci Outlook a budete ihned vyzváni s nastavením dialogu.

Zadejte na svém účtu údaje do této obrazovce, a zavřete dialogové okno. Budete vyzváni k restartování aplikace Outlook znovu.

image

Poté, co jste znovu, budete nyní vidět účet služby Hotmail v seznamu e-mailových účtů, a můžete odesílat / přijímat ke stažení zpráv.

Pokud chcete poslat e-mail s účet služby Hotmail, poznáte nový rozevírací na účet, který vám umožní přepínat na účet, který posíláte e-mail je.

Doufejme, že to vám ušetří některé bolesti pomalé načítání stránek hotmail.

Stáhněte si Microsoft Office Outlook Connector z Microsoft.com

1 commentaire:

  1. Misto Connectoru od Microsofty bych doporucil EVO Collaborator for Outlook. Pro me funguje lepe a hlavne ma mnoho dalsich funkci - daji se s nim synchronizovat i postovni servery, ktere nejsou od MS - pro me hlavne Gmail, ale mel by umet i spoustu dalsich. Kontakty, kalendare, ukoly naprosto v pohode. Navod jak to nastavit je na tomto blogu: http://pocitace-a-internet.blogspot.com/2015/07/synchronizace-hotmail-uctu-s-outlookem.html

    RépondreSupprimer