samedi 30 juin 2012

CCleaner nastavení automatické spuštění každou noc ve Windows 7, Vista nebo XP

Poté, co napsal článek včera o tom, jak spustit CCleaner tiše přes zástupce nebo hotkeyMnoho lidí vyjádřila se mi, že by chtěl vědět, jak jej spustit každý večer podle plánu, tak píšu, že pro každého z nás přínosem.

Nastavení své možnosti

Budete se muset rozhodnout, jaké nastavení, který chcete spustit, když je CCleaner spustit automaticky ... Například bych se podívat, zda chcete vyčistit cookies nebo posledních dokumentů (což je funkce, používám často, takže nechci je vyčistit)

image

Další, výlet přes Volby Advanced a ujistěte se, že "Uložit všechna nastavení do INI souboru" je zaškrtnuta volba (to by mělo být zaškrtnutá). Tím zajistíte, že bez ohledu na nastavení, které jste vybrali, jsou uloženy mimo do INI souboru ve stejném adresáři.

Vytvořit naplánované úlohy v systému Windows 7 nebo Vista

Otevřete Plánovač úloh napsáním do vyhledávacího pole v nabídce Start, nebo prohlížení Příslušenství Systémové nástroje.

Jakmile jste tam, klikněte na odkaz "Vytvořit základním úkolem" na pravé straně.

Dejte úkol památné jméno jako "Spustit CCleaner"

Zvolte "Daily" nebo "Týdně", podle toho, jak často chcete spustit úlohu.

Nyní vyberte denní dobu, že váš počítač je obvykle, ale nepoužíváte.

Na další obrazovce zvolit "Spustit program" a přejděte na další obrazovku.

Teď budete muset procházet až CCleaner spustitelný soubor, který se obvykle nachází v následujícím umístění, ale může být někde jinde:

C: Program Files CCleaner CCleaner.exe

Ujistěte se, že přidání / AUTO přepnout na "Přidat argumenty" box.

Na obrazovce Souhrn, ujistěte se, kliknout na políčko "Otevřít okno Vlastnosti", před kliknutím na tlačítko Dokončit.

Teď budete chtít zvolit možnost "Spustit s nejvyšší výsady", takže úkol se automaticky spustí s oprávněními správce.

Volitelné: Můžete se také podívat na podmínky kartě, a zvolte možnost spuštění úlohy pouze tehdy, když je počítač nečinný po určitou minut.

Měli byste oznámení "probudit počítač spustit tento úkol" také možnost ... Pokud obvykle počítače do režimu spánku, můžete zkontrolovat, že pole tak, že počítač probudí spustit CCleaner.

Můžete vyzkoušet úkol kliknutím pravým tlačítkem myši na položku v seznamu a vyberte Spustit. CCleaner měl běžet tiše v pozadí.

Můžete se podívat kolem sebe na některé z dalších možností ... Například někteří lidé jsou vystaveni CCleaner pár krát za den (i když to zdá trochu přehnané ... mě jednou týdně by asi bylo dost dobrý)

Vytvořit naplánované úlohy v systému Windows XP

Pokud používáte Windows XP, tam je úplně jiná průvodce budete muset projít ... otevřít Naplánované úlohy v Ovládacích panelech nebo z nabídky Start Příslušenství Systémové nástroje sekci a klikněte na "Přidat naplánovanou úlohu"

Pokud jste nainstalovali pomocí CCleaner s klasickou instalací, měli byste vidět v seznamu. Pokud ne, pak se budete muset procházet až na umístění souboru.

Pak si budete chtít dát úkol užitečné název a zvolte "Denně" nebo "Týdně", podle toho, jak často chcete spustit.

Nyní vyberte denní dobu, že váš počítač bude zapnutý, ale nebudete používat, stejně jako 1AM (nebo pokud jste stejně jako já, 8 hodin ráno)

Budete vyzváni k zadání hesla pro uživatelský účet.

Ujistěte se, zaškrtněte políčko "Open Upřesnit" a poté klepněte na tlačítko Dokončit.

Teď budete chtít změnit příkaz Spustit, aby zahrnovala / AUTO přepínač na konci. Ujistěte se, dát prostor mezi nimi.

Když se podíváte na kartě Nastavení, uvidíte možnosti pouze spustit úlohu, pokud je počítač nečinný, a také stejný možnost "probudit počítač spustit tento úkol", což je užitečné, pokud si obvykle dají počítače do pohotovostního režimu, pokud je nepoužíváte.

Můžete si vyzkoušet své naplánované úlohy pravým tlačítkem na výběr a na příkaz Spustit. CCleaner by měla otevřít a spustit na pozadí.

Stáhnout CCleaner z ccleaner.com (Ke stažení štíhlé, který není dodáván Yahoo! Toolbar)

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire