lundi 18 juin 2012

Turn Windows Vista Home Premium Do Ultimate - (část 2) DreamScene

V tomto pokračování se budeme dívat na instalaci Vista Ultimate hračky DreamScene. Unavený ze statických obrázků jako desktop? DreamScene umožňuje začlenit video obrazu desktopu. Jedná se o standardní funkce Windows Vista Ultimate, nicméně, s jednoduché hack soubory můžeme dosáhnout stejného dne Home Premium také.

** ** DŮLEŽITÉ Ujistěte se, že jste Vista Service Pack 1 instalován pro tento patch úspěšně pracovat!

První věc, kterou musíme udělat, je stáhnout 20 MB soubor opravy (Funguje pro Vista 32 a 64bit) který si můžete stáhnout z WinMatrix Forum. Stačí kliknout na obrázek níže ke stažení WinRAR soubor.

download button image

Instalace je velmi snadná. Stačí rozbalit komprimovaný soubor a otevřete extrahované složky.

Se souborem extrahovány Stačí spustit soubor install.bat.

Odpověď řady textových zpráv, které se objevují v MS-DOS.

Po dokončení instalace budete muset restartovat počítač. Umístění DreamScene Video je C: WindowsWebWindows DreamScene Tento kousek s jednou standardní video. Můžete si také stáhnout tuny z nich na webu. Našel jsem několik velmi cool DreamScene videí dreamscenevideo.net. Níže jsou kroky při zapnutí DreamScene se jako plochu.

Klikněte pravým tlačítkem myši na volné ploše na ploše a zvolte Vlastnosti pozadí plochy a zde klikněte na rozevírací pole a vyberte Windows DreamScene obsahu. Pak už jen dvakrát klikněte DreamScene video, které chcete zobrazit.

Instalace opravy a stahování několika videa je v podstatě všechno, co je k tomu. Můžete se podívat na následující video, kde jsem ukázat, co vypadá jako DreamScene. Také jsem spustil několik aplikací při spuštění DreamScene. Doufejme, že to pomůže někoho!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire