jeudi 21 juin 2012

Obnovení "Hledat ..." položku do nabídky v kontextu složky Windows Vista SP1

Jedním z nežádoucích změn, které Microsoft představený v Service Pack 1 bylo odstranění některých jednoduchých způsobů, jak se dostat do menu vyhledávání: v nabídce Start tlačítko a složek context menu item. Naštěstí lze snadno přidávat "Hledat ..." Zpět na položku kontextového menu s jednoduchým registru štípnout.

Zajímavou věcí na menu složky kontextu je to, že vyhledávací okno se již nastaven pro vyhledávání pouze této složky.

Ruční Registry Hack

Otevřete regedit.exe vyhledávání přes menu Start nebo pole Spustit a přejděte dolů do následujícího klíče:

HKEY_CLASSES_ROOT Directory shell najít

Najít LegacyDisable tlačítko na pravé straně, a to buď smazat, nebo přejmenovat na něco jiného. To je vše, co musíte udělat ... Nyní můžete pravým tlačítkem myši na složku a podívat se na hledání ... Možnost znovu:

Tím se otevře okno vyhledávání pro tuto složku, která bude mnohem rychlejší než prohledávání celého disku.

Samozřejmě můžete stačí použít klávesu F3 a zároveň máte otevřenou složku, která vám ukáže stejném okně, a je obvykle jednodušší. I v první řadě v kontextovém menu pro rychlý přístup k vyhledávání složek z klávesové zkratky jsem přidal na panel Snadné spuštění.

Ke stažení Registry Hack

Stačí stáhnout, extrahovat a poklepejte na ReEnableFolderSearchMenu.reg zadat informace do registru. K dispozici je také součástí DisableFolderSearchMenu.reg soubor, který chcete dát věci zpět do výchozího SP1.

Stáhnout ReEnableFolderSearchMenu Registry Hack

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire