samedi 16 juin 2012

Revisited: Online Music Factory

"Revisited" se bude ohlížet na Mysticgeek archivu a znovu článku. Můžeme se podívat na originální a přidat další informace, podívejte se na aktualizaci a zjistit, zda by mohly být nové a / nebo lepší řešení. Takže, pokud máte nějaké další nebo nové informace, dotazy či připomínky k přidání prosím! Určitě se těšíme zpětnou vazbu.

Nakopat ho Myslela jsem, že začít s online Music Factory.

Original:

Online Music Factory

I stalo se Narazí na tuto skvělou on-line aplikace Hudba dnes. JamStudio.com Je to velmi chladné místo, kde můžete míchat audio smyčky a nemusí vědět, jak číst a psát hudbu. Už jsem zbytečně několik hodin na těchto stránkách. Pokud jste hudební fanoušek, budete mít skvělý čas s tím. JamStudio umožňuje uložení hudebních projektů a dokonce obsahuje kód, který umístíte na své hráče MySpace page.

Vyberte klíč, který chcete hrát píseň palců Pokud nevíte, jak akordy zvuk Nebojte se, můžete experimentovat, jak chcete!

1

To je hlavní knihovna s různými nástroji, které jsou kytary, basa, bicí, klavír, elektrické piano, varhany, apod.

**Update**

Tento web má za sebou několik aktualizací, a to jak kosmetických a funkčních s přidáním více knihoven Premium Sound a akordů variace. Toto je sekce, kde si uspořádat skladbu nebo "skóre".

Výše uvedené je dosaženo volbou akordy v určité klávesy. Mixer sekci, kde si můžete zvolit typ nástrojů, které se bude hrát a doprovázet melodii. Opět platí, že nemusíte být génius hudební teorie pro pořádání jakékoliv písni ... Jen se snažím z různých akordů a tempo a uvidíme, co se stane!

Vlastně jsem dal do krátkého 4 akordu ve veřejné složce, které je možné poslechu zde. Pokud si vytvoříte účet, můžete pokračovat a manipulovat s písní s různými smyčkami stejně. Jakmile jste si nové skladby, které můžete poslat e-mailem svým kamarádům. Pokud budete platit $ 10/month dostanete knihovny Premium Sound a schopnost míchat se všechny vaše skladby do MP3. Pak můžete přidat svůj vytvořené smyčky na programy jako kyselina, Sonar, Cakewalk, Audacity, atd. .. Chcete-li vytvořit konečný písně!

Opět se podívat na rychlý smyčku jsem vytvořil klikněte na obrázek výše a bavte se! Základní členství je zdarma!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire