samedi 16 juin 2012

Klávesnice Ninja: Pomocí funkce Okamžité hledání klíčů zástupce v aplikaci Microsoft Outlook 2007

Pokud používáte aplikaci Microsoft Outlook jako e-mailový klient, které jste pravděpodobně již používá pole Okamžité hledání ... ale používat to může být ještě více "instantní", pokud se naučíte používat pár klávesových zkratek, místo toho, aby musel uchýlit k myši pokaždé.

Zaměření panelu Hledat

Pokud se chcete zaměřit na hledání panelu vyhledávání v aktuální složce, stačí použít klávesovou zkratku Ctrl + E soustředit do vyhledávacího pole, a začněte psát:

image

Pokud jste fanouškem čisté složky Doručená pošta, pravděpodobně skončíte kliknutím na odkaz pro všechny poštovní zásilky poměrně často ...

Zaměření Hledat Panel pro všechny položky

Místo soustředění se na panelu Hledat jen pro aktuální složky, použijte klávesovou zkratku Ctrl + Alt + přejít na hledání Všechny položky pošty pohled.

Poznámka: Pokud vaše hledání v aktuální složce nic nevrací, stačí použít zkratku místo kliknutím na "Všechny poštovní zásilky" link ... nemusíte hledat všechny položky jako první. Velmi užitečné.

Zpět na složky

Poté, co jste udělal vyhledávání, můžete se vrátit do složky, kterou sledovali pomocí klávesy Esc.

Poznámka: Pokud otevřete všechny položky vyhledávací panel prvé, klávesou Esc se vrátíte do složky Doručená pošta, ale pokud se soustředíte v aktuální složce (Ctrl + E), k vyhledávání a pomocí Ctrl + Alt + A Hledat všechny složky, pak klávesu Esc se vrátíte do předchozí složky.

Zobrazit Search Query Builder

Malý šipku vpravo od vyhledávacího pole se rozšíří, aby vám pomohl provádět prohlídky bez nutnosti pamatovat si všechny vyhledávací operátory. Chcete-li zobrazit nebo skrýt panel můžete použít klávesovou zkratku Ctrl + Alt + W

To by mělo fungovat ve všech zobrazující vyhledávací pole.

Použití Rozšířené hledání

Pokud potřebujete více možností hledání na dosah ruky, můžete použít Ctrl + Shift + F klávesová zkratka vytáhnout Rozšířené hledání dialog, kde můžete vyhledávat podle skoro žádné pole.

Hledání ve zprávě (nebo jiných položek)

Pokud máte opravdu dlouhý e-mail, budete muset prohledávat, můžete se pokoušeli Ctrl + F klávesová zkratka, která funguje ve většině aplikací ... a najednou byste vidět dopředu obrazovce zprávy a být zmatený.

Místo toho používají klávesy F4 otevřete hledání / nahrazení dialog.

Můžete vyhledávat dozadu Shift + F4 také.

Otevřete Desktop Search z aplikace Outlook

Pokud se vám líbí Windows Vista vestavěný vyhledávací okno, můžete vytáhnout, že se místo z aplikace Outlook pomocí Ctrl + Alt + K klávesová zkratka kombinace.

To vám umožní prohledávat vše, co je indexována na disku, včetně e-mailu.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire