mardi 19 juin 2012

Vytvořte zálohu Windows Calendar

A tak mnozí z nás spoléhá na kalendáři aplikace při našem náročném dni. Někteří se spoléhají na kalendáři aplikace Outlook, Gmail, a ano, dokonce i někteří lidé používají vestavěný Windows Kalendář ve Windows Vista. Dnes jsem vám ukážu, jak udělat zálohu kalendáře.

První věc, kterou budete chtít udělat, je ujistit, že máte všechny své známé události, schůzky a funkce, vstoupil do kalendáře. Nyní, když jste připraveni k uložení klikněte na Soubor Exportovat. Tím se dostanete na dialogovém okně Exportovat. Stačí si jen vybrat místo pro uložení souboru *. ICS. ICS je standardní textový standard vyvinutý společností Apple pro snadnou import dat kalendáře textu.

1

* Uložte soubor na vyměnitelné médium, jako je CD nebo flash disk a přivést ji k jinému počítači a importovat do kalendáře jiné nástroje!

Nyní můžeme importovat tento soubor do mnoha typů online kalendář aplikací, jako jsou Yahoo nebo Google Calendar. Jako příklad vám ukážu, importu ušetří okno "do Google Calendar.

Přejděte do kalendáře Google a klikněte na Přidat rozevíracího seznamu a Import kalendáře. Zapsat do umístění zálohy kalendáře a klepněte na tlačítko Import.

Další věc k zapamatování je soubor ICS je snímek kalendáře. To znamená, že všechny změny, které provedete, budou se automaticky uloží do souboru. Pokud spoléháte na svůj kalendář těžce Ujistěte se, že zálohovat pravidelně.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire