jeudi 21 juin 2012

Tisk na PDF soubor na Windows Vista

Byl jsem tisk z příjmů z Newegg a jiná místa, kde jsem si koupil to od okamžiku, kdy napadlo mě: To by mohla ušetřit spoustu papíru, kdybych mohl jen vytisknout všechny z nich PDF soubor, místo, které jsem pak uložit v pěkně organizované složky namísto papírových kopií po celém světě. Tak, jak přesně budeme tisknout do PDF ve Windows Vista?

Odpověď je freeware nástroj s názvem CutePDF Writer, a pokud můžete stát restartování počítače dvakrát (bolestivé), můžete si jej instalovat bez velkých problémů. Skvělá věc, o tomto nástroji je, že to ještě funguje ve Windows Vista 64-bit, zatímco mnoho dalších nástrojů nemají. Aktualizace: Můžete také použít freeware doPDF spisovatel pro méně špinavé instalace.

Instalace CutePDF spisovatel

Existují vlastně dva kusy na instalaci ... budete muset nejprve nainstalovat Ghostscript (k dispozici na download místě), což je motor, který se skutečně změnit tiskárnu výstup do PDF. Instalace je jednoduchá stačí ...

image

Na konci budete mít dialog s dotazem, zda program správně nainstalován. Ujistěte se, že na "Tento program správně nainstalován."

Dalším krokem by měla být instalace CutePDF sám, ale bohužel to není možné osadit UAC je povoleno. Co budeme muset udělat, je vypnutí UAC, restartujte počítač, instalovat CutePDF, a pak znovu zapnout UAC a restartovat znovu.

Update

Vypadá to, že většina lidí jsou schopni nainstalovat aplikaci bez jakékoli problémy vůbec, takže nejlepší je nejlepší spustit instalační program, a doufejme, že to bude fungovat. Pokud se tak nestane, můžete postupovat podle pokynů pro vypnutí UAC.

Otevřete Ovládací panely, najít Uživatelské účty a potom klepněte na odkaz "Účet uživatele Turn Control (UAC), nebo vypnout"

Nyní zrušte zaškrtnutí políčka, klepněte na tlačítko OK a poté restartujte počítač.

Nyní spusťte instalaci CutePDF, který by měl trvat jen pár kliknutí.

Důležité: Jděte zpět a znovu aktivovat nástroj Řízení uživatelských účtů pomocí stejného mechanismu, jak je uvedeno výše, jen se ujistěte, zaškrtněte políčko. V tuto chvíli byste měli být vše hotovo.

Použití CutePDF spisovatel

Tvorba PDF je stejně jednoduché jako kliknutí na tlačítko Tisk v jakékoli aplikaci v systému Windows a poté vyberte CutePDF Writer jako tiskárnu.

Pokud kliknete na Vlastnosti, můžete vypnout barvu, která by měla snížit velikost souborů tunu, pokud vám nevadí, že černá a bílá.

Existuje ještě za nastavení na tlačítko Upřesnit možnosti, jako je kvalita, komprese, nebo dokonce možnost vložit písma v PDF, nebo ne.

Budete vyzváni k zadání názvu souboru, a pak si můžete prohlédnout vytištěné stránky ve formátu PDF:

To opravdu funguje dobře pro tisk účtenek, nebo dokonce pro tisk článek ve formátu PDF pro pozdější čtení offline.

Pro další úvěr, můžete uložit všechny Office 2007 dokumentu ve formátu PDF s nativní plugin.

Update: Jednodušší metody instalace

Carlo poznamenal v komentáři, že byste mohli střídavě používat také bez doPDF software, který má mnohem jednodušší instalaci, ale nemá podporu pro převod do černobílé, nebo na velmi pokročilé funkce CutePDF.

Pomocí to funguje úplně stejně, stačí si vybrat z tiskového dialogu. Můžete nastavit měřítko a rozlišení řešení, jakož i od vlastností obrazovky.

Takže máte svůj výběr aplikací k vyzvednutí od. Budu držet se CutePDF, ale není nic špatného ani doPDF. Užijte si to!

Stáhněte si zdarma doPDF PDF Converter

or

Stáhněte si CutePDF spisovatele z cutepdf.com

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire