samedi 30 juin 2012

Dávat pozor na Webmail s POP Peeper

Po jednom místě kontrolovat všechny své e-mailové účty prostřednictvím počítače je vždy dobrá věc. Existuje mnoho e-mail manažeři z čeho vybírat, včetně aplikace Outlook a Thunderbird. Být schopen kontrolovat e-maily z účtů Webmail někdy vyžaduje další náklady, jako u Yahoo Plus. Když už mluvíme o Yahoo, Geek má velký tutorial k ověření vaší Yahoo e-mailu v Thunderbirdu pomocí YPOPS!

Další nástroje a mít přehled o vašich Yahoo a další webmail účtů POP Peeper. POP Peeper pracuje s protokoly POP3, IMAP (včetně Gmail, AOL, AIM, Netscape, FastMail), SMTP, GMail, HotmailMSNLiveMail, Yahoo, Mail.com, MyWay, Excite, Lycos.com, RediffMail, Juno a NetZero.

1

Pop Peeper je nové a originální způsob, jak se pro kontrolu e-mailu přes desktop. Hlavním cílem je sedět na hlavním panelu a upozorní vás na e-mailové zprávy, ale to je téměř plně funkční e-mailového klienta k jeho vlastní. POP Peeper je také možné spustit jako přenosný aplikace, která může být chráněn heslem. Instalace je velmi snadná jako Spustí se průvodce pro snadnou instalaci.

Navigace pomocí Průvodce je velmi přímočará, zadejte jednu jako mnoho e-mailových účtů, jak chcete. Včetně možnosti automaticky importovat své účty.

K dispozici jsou také velmi cool skiny nové e-mailové upozornění, jako je tato iPhone oznámení. Stejně jako většina e-mailových klientů můžete nastavit a vybrat si, jak často se kontrolují e-mailových účtů, nastavení pravidel pro určité zprávy, a přístup k ruce adresář.

Ujistěte se, že automatické aktualizace a zkontrolovat, protože tam jsou nové vylepšení se děje v rychlém sledu.

Zjistil jsem, že to je velice užitečná aplikace. I když nevím, to mi Thunderbird nahradí v blízké budoucnosti, je jasné, některé slibné, co se děje s POP Peeper.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire