jeudi 21 juin 2012

Klávesnice Ninja: Vytvořte Hotkey přepnout na vaše otevřená okna aplikace Outlook

Přemýšleli jste někdy, kolikrát za den si zkontrolovat svůj e-mail? Pro mnohé z nás je příliš často ... a pokud pokaždé musíte kliknout na malou ikonku v tray, nebo najít Outlook na hlavním panelu, je to trochu otravné. Místo toho, co dělám, je přiřadit klávesová zkratka pro přepnutí do mé již otevřeného okna aplikace Outlook.

To je užitečné zejména pro ty z nás, které mají nejméně 37 otevřenými okny v daném místě ... Alt-Tab je prostě neefektivní v tomto bodě.

Vytvoření zástupce pro Hotkey

Aby bylo možné přiřadit klávesovou zkratku, musíte nejprve vytvořit nového zástupce v nabídce Start (nebo plochy), protože ten v nabídce Start nemá právo volby a jeden v panelu Snadné spuštění nebude umožňují přiřadit klávesovou zkratku.

Chcete-li přidat do nabídky Start, klepněte pravým tlačítkem myši na tlačítko Start a poté zvolte "otevřít" z následujícího menu:

image

Procházet se do programů složky (nebo dále, pokud chcete), a pak vytvořte nového zástupce do Outlooku zde (nejjednodušší způsob je jen pravým tlačítkem myši přetáhněte jeden z rychlého spuštění)

Nyní otevírají vlastnosti, a ujistěte se, že na konci řádku Cíl má / recycle možnost (to by mělo, pokud jste zkopírovali jedno z panelu Snadné spuštění). To je kouzlo spínač, který se znovu otevři okno aplikace Outlook, spíše než otevření nové instance aplikace Outlook.

Nestyď se a přiřadit klávesové zkratky zde do pole Klávesová zkratka. Jakmile kliknete na tlačítko OK zkratky by měly být aktivní. Poznámka: Mohli jste vytvořili tento zástupce na ploše, pokud jste chtěl.

Aby Outlook Skrýt při minimalizaci

Můžete snadno vytvořit aplikaci Outlook 2007 minimalizovat do systémové lišty kliknutím pravým tlačítkem myši na ikonu a volbou "Skrýt při minimalizaci". Nejsem si jistý, jestli tato možnost existuje v předchozích verzích, nebo ne.

Zjistil jsem, že jakmile si zvyknete na používání Klávesová zkratka pro přepnutí do aplikace Outlook, nebudete chtít žít bez ní.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire