jeudi 14 juin 2012

Zbavte se Počet nepřečtených spamů v Gmail a IMAP Klient

Jste-li Gmail, asi jste si všiml nepříjemné nepřečtených zpráv pro složky Nevyžádaná pošta. Je to ještě horší, když používáte klienta IMAP pro přístup k e-mailu, a pak se pokusit použít vyhledávací složku pro nepřečtené pošty ... který vám nic jiného než spam.

Co budeme dělat, je používat Gmail přes filtr schopnosti vytvořit filtr, který automaticky označí nevyžádané zprávy za přečtené, brání Počet nepřečtených zpráv z objevit kdekoli.

image

Tato metoda by měla fungovat jak pro Gmail, stejně jako každý jiný klient IMAP, který používáte. (Poznámka:. To funguje pouze v případě, že používáte Gmail nové rozhraní)

Označit vše jako přečtené automaticky Spam

Otevřete Gmail a potom klepněte na odkaz pro vytvoření nového filtru. V "má slova" zadejte "in: spam" (bez uvozovek), jak můžete vidět na obrázku níže. Můžete použít testovací tlačítko Hledat, abyste se ujistili, že ukazuje, spamové e-maily.

Nyní klikněte na tlačítko Další krok, a ignorujte chybové hlášení dostanete. Zaškrtněte políčko "Označit jako přečtené", a potom klepněte na tlačítko Vytvořit filtr. Všimněte si, že byste mohli Automatické odstranění veškeré nevyžádané pošty pomocí této stejný filtr, ale nejsem doporučil.

V tomto bodě, budou všechny příchozí spam automaticky označeny jako přečtené. (Byste chtěli vyklidit aktuální spam, samozřejmě)

Nejlepší na tom je, že už nemusíte řešit Počet nepřečtených zpráv v klientu IMAP buď:

Nechápu, proč některé z těchto spam není jen automaticky vymazán.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire