vendredi 29 juin 2012

Použití Tweak UI Pro automatické přihlášení do XP

Jednou z nepříjemností Někteří lidé mají s XP má přihlásit při každém restartu. Nechápejte mě špatně, pokud máte počítač, který je snadno dostupný pro každého, že ten první vrstvu zabezpečení v případě zásadní. Nicméně, existuje mnoho časy, kdy jste jediný, kdo je hlavním uživatelem vašeho počítače. To je místo, kde pomocí Tweak UI, aby se automaticky přihlásit do XP přijde vhod.

1

První věc, kterou chcete udělat, je Ke stažení Tweak UI z dávky Microsoft je PowerToys. Instalace je velmi přímočarý. Spuštění Tweak UI az nabídky levém rozšířit a zvýraznit automatickém přihlášení. Zadejte své uživatelské jméno klepněte na tlačítko Nastavit heslo. Zadejte správné heslo a dvakrát klepněte na tlačítko OK. Nyní, po restartování počítače přihlašovací heslo se automaticky vloží tak na přihlašovací obrazovce se obchází.

Nyní, pokud jste přihlášeni na počítači můžete ještě hit "WindowsKey + L" k uzamčení počítače, pokud zvědavých očí přijdou. Také je to určitě není nejlepší bezpečnostní praxi, takže rozhodně používat svůj vlastní úsudek.

Tam jsou četné množství triků, co můžeme udělat s Tweak UI přizpůsobit XP. Budu se zde zabývat některé z pokročilých funkcí tohoto nástroje v příštích týdnech. Pokud se budete držet s XP až do absolutní posledních dnů, pak se tyto budou skvělé články pro získání co nejvíce z toho. Kdo řekl, že XP je mrtvý?

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire