lundi 25 juin 2012

Upravte svůj život s Rainlendar2

Organizace všech vašich úkolů v těchto dnech může být poměrně náročné. V práci si zaměstnavatel pravděpodobně dodávky pro kalendářové a "udělat" seznam aplikací, jako jsou zahrnuty v aplikaci Outlook. Ale co když se majitel malé firmy i domácí uživatele, a nechce se mi vyhazovat peníze na drahé kancelářské aplikace? Velmi silný, zábava a volný Stolní kalendář aplikace Rainlendar2.

Jsem velmi ohromen utility kalendáře desktop Rainlendar2. To dělá hodně, co byste očekávali od kalendáře aplikace a další. Z krabice přichází s přímočarým UI Samozřejmě, že vždy Skin to také.

1

Správa událostí a to je tak klidná, jak to bude. To bude velmi známé pro ty, kteří používají aplikaci Outlook.

Užitečná funkce se budou moci prohlédnout všechny aktuální události na jednom místě. Považuji to za velký při plánování budoucích událostí většinou.

Tam jsou úžasné množství dalších ke stažení skiny. To, kde je "zábava" vypovídací budete pravděpodobně najít kůže, která bude odpovídat na každém pracovním stole konfiguraci můžete mít. Zde je jen několik z nich.

Můžete si vybrat, který systém Windows pro zobrazování a drag and drop je v libovolném pořadí se vám líbí. Pro vás klávesnice Ninja to tam také klávesové zkratky funkce!

Správa kůže je velmi snadné. Stačí kliknout pravým tlačítkem myši kdekoli na Rainlendar a přejděte na příkaz Možnosti. Pak zvolte skiny kartu.

I když jsem si spoustu legrace hrát s různými skiny a různých konfiguracích s uživatelským rozhraním, když se dostanete až do reálné funkce aplikace ... nelze porazit. Já jsem teď s použitím Rainlendar2 jako výchozí program pro správu událostí a dělat to. Také při instalaci nezapomeňte zkontrolovat přenosnou verzi také. I když tato verze je zdarma, můžete jít Pro, která umožňuje synchronizaci s aplikací Outlook a Gmail.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire