lundi 25 juin 2012

Turn Windows Vista Home Premium Do Ultimate - (část 3) stínová kopie

Vista Ultimate obsahuje funkci s názvem Shadow-kopie, která automaticky pořídí snímky různých verzí souborů ušetříte. To vám umožní snadno dostat zpět verzi obložit odstranění jednoho. Tato funkce je k dispozici také ve Server 2003 a nemůžu uvěřit, kolikrát mě zachránil, když uživatel odstranit sdílené síťové složky.

Můžeme přidat tuto funkci do Vista Home Premium instalací utilitu Filehamster. Filehamster bude spuštěn na pozadí a sledovat soubory a adresáře, které nastavení je pro. Instalace je rychlá a snadná. Jednoduchý průvodce nastavením se spustí na začátku.

1

Vyberte umístění, kam chcete zálohu uložit soubory.

Pak už jen název zálohy knihovny. Nebojte se, můžete udělat tolik knihoven, jak budete chtít po prvním průvodce nastavení.

Teď pojďme do toho a nastavit adresář pro správu s Filehamster. Přejít na hodinky souboru jsme právě vytvořili, klepněte pravým tlačítkem a zvolte možnost Přidat soubor nebo adresář. Pro můj příklad budu používat své hudební složky.

Budete vyzváni k prohlížení na určité místo. Vybral jsem si celý adresář. Můžete také sledovat změny na jednotlivé soubory.

Dále můžeme zadat do různých sledování parametrů v závislosti na tom, jak citlivý je adresář. Být v kapele jsem udělat hodně změn složky Hudba přidávání různých záznamů, karty, texty, atd. Takže chci, aby DIBs na všechno.

Vyberte soubory, které chcete mít nejprve zkopírovat. Můžete si vybrat, jak hodně nebo málo, jak si myslíte, že je vhodné.

Ok, tady je moje hodinky strom jako na výchozí revize. Jak už jsem zmínil Filehamster běží na pozadí a dohlíží na a sleduje všechny změny do tohoto adresáře. Můžete přidat libovolný počet souborů a / nebo adresářů, které chcete.

Obnova souborů pomocí Filehamster je kluzký as použitím Shadow-kopie v roce Server 2003. Existuje také spousta doplňků pro další funkce pro tento nástroj cool stejně.

Turn Windows Vista Home Premium Do Konečný Část 1

Turn Windows Vista Home Premium Do Konečný Část 2

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire