samedi 16 juin 2012

Vytvořte Atraktivní grafů v aplikaci Excel 2007

Vytvoření profesionálně vypadající tabulky pro Excel prezentace je velmi snadné v aplikaci Excel 2007. Tvorba grafů je mnohem zajímavější způsob, jak prezentovat data, než právě prochází řádky a sloupce v tabulce.

První zvýraznit data, která chcete graf na Excel.

1

Nyní, když máme správná data vybraného musíme na tlačítko Vložit na pásu karet. Nyní vyberte Grafy a rozhodnout, jaký typ grafu, kterou chcete reprezentovat data. Obvykle experiment na tomto místě, protože se můžete kdykoli vrátit zpět některé výběr.

V tomto příkladu jsem použil Exploding koláčový graf. Po provedení výběru dostanete pěkný náhled na to, jak to vypadá. Nyní můžeme tento graf a pohybovat kdekoliv v dokumentu Excel.

Další chceme vyladit to trochu tím, že půjdete na kartě Návrh na pásu karet a kliknutím na tlačítko rychlé rozložení. Zde můžeme vybírat z různých typů rozložení grafu. Opět zde můžete experimentovat, dokud nedosáhnete správné uložení.

Jedná se o uspořádání Skončil jsem s. Nyní umožňuje individualizovat název grafu kliknutím pravým tlačítkem myši "název grafu" a vyberte Upravit text.

To je všechno, co se to! Jak vidíte, máme pěkně vypadající graf pomoci každému na zasedání pochopit dat a statistických jednodušší. Později tento týden půjdu na doplnění údajů do grafu.

** Také pro vás klávesnice Ninja je rychlejší způsob, jak provést tento postup je upozornit dat na tabulku a stiskněte klávesu F11. To bude mít samostatný "grafu kartu", kde pak můžete manipulovat vzhled a přidat podrobnosti.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire