jeudi 14 juin 2012

Daemon Tools Lite pro CD / DVD ROM emulace

CD / DVD ROM emulace je dobrá věc, zvláště když máte jen jednu optickou ROM. Další výhodou virtuálního ROM disku je možnost spouštění programů na místní pevný disk, což znamená menší změnu a ven disků a programy, ve skutečnosti se zdá, aby běžel rychleji.

U CD / DVD emulační Jsem velký fanoušek Daemon Tools. Můžete si vytvořit až 4 virtuální ROM pro spuštění různých aplikací, hudba nebo filmy. Tam je také několik 3rd Party Addons pro Daemon Tools také. Nezkoušel jsem některé z aplikací třetích stran, ale můžete najít některé z nich užitečné. Pokud máte zkušenosti s nimi dejte nám prosím vědět!

Při první instalaci Daemon Tools Lite Ujistěte se, že vyhnout se instalaci všech typů Crap-Ware, že změní svou domovskou stránku, nebo vám nějaké zbytečné panelu nástrojů.

1

Poté, ujistěte se, zrušte zaškrtnutí příslušného políčka výše uvedené je třeba, abyste se ujistili, a zrušte zaškrtnutí políčka, takže svou domovskou stránku nedostane unesen.

Po instalaci (což může vyžadovat restart počítače), budete mít Daemon nástroje ikony na hlavním panelu. Můžeme změnit několik možností, kliknutím pravým tlačítkem myši získat řadu nabídek. Pod emulace volím všechny možnosti. Přejít na Připojit obraz k načtení ISO image, který chcete spustit.

Po nastavení počtu virtuálních jednotek, které chcete (maximum je 4) a načítání ISO obraz uvidíte disk s programem načtena v "Tento počítač". V tomto příkladu je virtuální disk G: a jsem nahrál Star Trek hru.

Stáhněte si Daemon Tools 4.12.3:

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire