jeudi 14 juin 2012

Připomenutí GOTD Software ke stažení

Zjistil jsem giveawayoftheday.com docela zajímavé místo. I obvykle podívat každý den, zda je aplikace bych mohl zkusit, nebo zábavná hra já chci hrát. Vím, že některé z našich čtenářů se tam také dostat různé softwarové aplikace. Jen bych vyzvat opatrnost při některé z aplikací, a také, aby se ujistil, a přečíst recenze. Někdy, když máte příliš mnoho aplikací je zde možnost hrát některé ne hezký spolu vést k nějaké poškozené soubory a / nebo Windows nefunguje správně.

Ještě jedna věc na paměti, pokud si stáhnout a nainstalovat program GOTD je zajistit, a zrušte zaškrtnutí políčka, která chce něco přidat do vašeho výchozího prohlížeče. Tato obrazovka se po spuštění aktivace spustitelného programu.

1

Také, pokud někdo z vás nejste jisti, nebo máte nějaké dotazy ohledně software uvažujete o instalaci, zeptejte přátelské lidi v našem fóru nebo můžete určitě kontaktujte mě. Uděláme, co bude v našich silách, aby se ujistil, Software, který chcete nainstalovat, je pevná. Myslel jsem, že nabízí to jako další zdvořilostní z přátelských Jak na Geek je!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire