lundi 18 juin 2012

Uvnitř Vreel exkluzivní vzhled - včetně Rozhovor s Vreel zakladatel

Pro ty z vás, kteří jsou stále v truchlí nad ztrátou Stage6 videa místě máte štěstí jako Vreel.net se blíží! Vreel je v podstatě náhrada místo pro Stage6. Dříve nazýván DivXIT.net (Který překvapivě ukazuje stále na Vreel) a získat velký provoz, DivX vč. vydal přestat a ustat objednat na webových stránkách pro porušení autorských práv. Zaměstnanci pak podepsal na název domény pro svobodnou licencí od DivX.

Vreel získal licenci od DivX používat jejich kodek, který umožňuje velmi cool možnosti Web Player. Byl jsem zasvěcen prohlédnout si a otestovat své uzavřené beta musím říci, že jsem mile překvapen! Velké věci jsou z tohoto videa stránek.

logo

Zde je několik snímků obrazovky z místa. Myslím, že design je velmi hladký a má skutečný cit pro pohodlné zavěšení ven a sledování videa. Jedná se o záběr videa kategorií a uživatelském panelu. Máme-li na ploše 6 tradice je zde také Anime zvláštní kategorii spolu s japonskou kulturou části.

Chcete-li použít místo, které budete potřebovat k instalaci DivX Web Player , který hladce spolupracuje s Všechna videa Viděl jsem tak daleko. Miluji režimu okna, která umožňuje, aby pop se na video a umístit ho na libovolné místo na ploše.

Měl jsem příležitost k rozhovoru zakladatel Vreel, Eoin. Zde je několik vrcholů rozhovoru.

Mysticgeek: Jaká je vaše vize Vreel? Co vidíte jako nyní a co byste chtěli dosáhnout v příštích letech?

Eoin: Vreel právě teď je v plenkách - je toho tolik na práci, a naši vývojáři pracují velmi tvrdě, aby si vše běží co nejrychleji. Uzavřené beta testování skutečně otevřel oči rozsahu Vreel - aktuální startu dělá to doslova nemožné odhadnout našemu růstu v příštích několika měsících. Pokud jste se mě zeptal květen kolik návštěvníků Předpokládám, že v let, tak bych si řekl, 10.000 za den - Jsme v současné době lámání, že postava, a podívejte se zdvojnásobí na něj v průběhu několika příštích týdnů.

Mysticgeek: Můžete nám stručně popsat na "diskuse" kolem Stage6 DivX a co Vreel bude muset nabídnout Nyní, když máte oficiální dohodu s nimi?

Eoin: Upřímně řečeno, pokud jde o DivX Stage6 a uzavření jít, mám asi tolik informací jako kdokoliv jiný. Bylo to tam jeden den - a další to bylo pryč. Žádný pevný důvod byl vždy uvedeny pro to, bar říkat, že platforma stage6 je "velmi nákladné udržovat" - DivX také čelí potenciální soud od UMG v době uzavření. Je také říká, že vesmír se živé nabídky ke koupi DivX - nabídka, která se rychle klesal.

Měl bych dát jasně najevo, že nemá žádnou komerční Vreel vlastnictví webplayer DivX kodek a - to jsou majetkem společnosti DivX, DivX a sám. DivX nám dali svolení k použití kodeku a webplayer v Vreel videa prostředí - což nám umožňuje vytvořit životaschopný High Definition video platformě a obsahuje vlastní funkce, které asi nejdůležitější základ.

Mysticgeek: Vím, že mnoho lidí chomping na bit na tuto stránku do ostrého provozu pro veřejnost. Můžete nám dát odhad, který bude?

Eoin: Můžete říct, že znovu - právě teď, my jsme řešení mnoho chyb zjištěných při uzavřeném beta - ty velké právo v současné době problémy poměr stran (problémy se soubory nenahrál ve formátu 4:3 nebo 16:9), a některé pomalost v přechodu - chceme, aby tyto otázky byly bezchybné, než o open beta. Jak jsem si jistý, že byste souhlasit, náš první dojem bude všechno - a vím, že já osobně bych raději zpoždění než půl funkční portál.

Bez ohledu na to, pokrok právě teď je fantastické - měli bychom být při pohledu na tyto otázky vymýtit v průběhu několika příštích dnů, spolu s řadou nových funkcí, která se zkouší během tohoto období.

Budeme mít otevřený beta testování Jakmile jsou tyto zásadní otázky jsou vytříděny - ale do té doby, budeme akceptovat uživatelů do naší uzavřené beta denně.

* Přečtěte si rozhovor v plném rozsahu zde *

Nakonec cool krátké promo video k Vreel.net vytvořil jeden z aktuálního fóra.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire