samedi 16 juin 2012

Pandora je nového Audio Streaming Desktopová aplikace (beta)

Pro všechny fanoušky PandoraSpolečnost má konečně vytvořila cool desktopová aplikace pro nás! Samozřejmě, stále potřebujeme připojení k internetu pro Pandoru do práce. Zde se můžeme podívat na instalaci a ukázat některé rysy PF aplikace. Mějte na paměti, tento projekt je stále v beta verzi a je k dispozici pro Windows a Mac.

Instalace je docela rovně vpřed. Budete chtít nainstalovat Adobe AIR první. Rozhodl jsem se nainstalovat a AIR aplikace Pandora samostatně. Nicméně, oni přece mají balík stáhnout a nainstalovat obojí dohromady.

1

V dalším kroku instalace, kde si vyberete místo, zástupce na ploše, apod.

Nakonec průběhu ukazuje poslední kroky instalace.

Nyní se dostáváme známé přihlašovací okno pro službu Pandora.

Po přihlášení si všimnete malé Pandora ikonu na hlavním panelu. Klikněte pravým tlačítkem na ikonu se pop-up menu. Tato nabídka umožňuje rychlou navigaci různých stanic Pandora máte. To bude také ukázat, co je v současné době hraje skladby.

Budete mít známé stanice UI s novým desktopová aplikace.

Spolu s několika novějšími vestavěné funkce uživatelského rozhraní pod stanic.

Celkově bych se říci, že jsem velmi šťastný, že vytvořili tuto aplikaci pro Pandora jako vždy mi vadilo, že mají samostatný prohlížeč otevřený celý den, když hraje to. Myslím, že existuje několik funkcí, které mohou být přidány. Rád bych se podívat na nějaké skiny pro to i několik dalších funkcí tak, aby byl funkční. Pandora má podporovat uživatelských vstupů pro nápady na beta program.

Stáhnout Pandora Desktop Beta.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire